Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisin etsintäkuulutus pehmonallen omistajasta kannatti: Taimi, 2, sai Eero-nallen takaisin

Kaupunki
 
Helsingin poliisilaitos
Viime viikolla eksyneen nallen seikkailut päättyivät onnellisesti. 2,5-vuotias Taimi tunnisti Eero-nallensa poliisin tekemästä ilmoituksesta, ja nalle pääsi takaisin kotiin.
Viime viikolla eksyneen nallen seikkailut päättyivät onnellisesti. 2,5-vuotias Taimi tunnisti Eero-nallensa poliisin tekemästä ilmoituksesta, ja nalle pääsi takaisin kotiin. Kuva: Helsingin poliisilaitos

Helsingin poliisi löysi viime viikon torstaina Kumpulasta pehmonallen, joka oli jäänyt omistajaltaan jälkeen. Sosiaalisessa mediassa julkaistu ja laajasti jaettu omistajan etsintäkuulutus tuotti keskiviikkona tulosta: 2,5-vuotias Taimi tunnisti nallen omakseen ja sai sen poliisilta takaisin. Samalla paljastui, että nallen nimi on Eero.

Poliisi kiittää kaikkia viimeviikkoisen julkaisun jakaneita.

”Löysimme tällaisen kaverin Kumpulasta eksyneenä ja hieman kylmissään. Onko juuri tämä lapsesi kadonnut lempinalle?” Helsingin poliisi kysyi viime perjantaina Twitterin ja Facebookin kautta levitetyssä viestissä. Julkaisun ohessa oli kuva, jossa sympaattinen pehmolelu nököttää poliisin kourassa.

Yhteensä julkaisu jaettiin Facebookin sisällä yli 6 300 kertaa eli todennäköisesti ainakin satatuhatta ihmistä näki sen. Tykkäyksiä ja muita reagointeja se sai yli 6 100.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat