Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Pihlajasaaren nudistiranta on kiusallinen paikka nuorille naisille – ”Ei siellä voi rennosti olla, tuijottelijoita riittää varmasti”

Pihlajasaaren nudistirannalta tulee harvoin ilmoituksia poliisille. Se johtuu siitä, ettei siellä käy nuoria naisia koskaan, kertoo poliisi.

Kaupunki
 
Peter Jansson
Pihlajasaari ilmasta.
Pihlajasaari ilmasta. Kuva: Peter Jansson

Ulkosaaret

Helsingin poliisin mukaan tuijottelu on väistämätön seuraus, jos nuori nainen menee Pihlajasaaren nudistirannalle.

”Siellä on sallittua käydä, mutta ikävä kyllä, puskissa alkaa aikamoinen vipinä, jos sinne nuori nainen menee. Ei siellä voi rennosti olla, tuijottelijoita riittää varmasti”, sanoo ylikonstaapeli Jarmo Niininen Helsingin venepoliisista.

Helsingin Sanomat kertoi keskiviikkona brasilialaisturisti Camilla Loretasta, joka oli yrittänyt viettää aikaa Pihlajasaaren nudistirannalla. Hän joutui kuitenkin pakenemaan paikalta, sillä hän koki rannalla olleiden miesten tuijottavan häntä. Yksi oli Loretan mukaan myös masturboinut avoimesti.

HS tavoitti paikalle hälytetyn poliisin torstaina. Niinisen mukaan poliisi etsi epäiltyä masturboijaa saarelta pitkään. Tuloksetta.

”Teimme kaikkemme siinä tilanteessa”, kertoo etsinnöissä mukana ollut Niininen. ”Etsimme miestä kauan ja haravoimme läpi koko itäisen Pihlajasaaren alueen.”

Niininen on pahoillaan siitä, että Loreta koki poliisin vähättelevän tilanteen vakavuutta.

”Me emme voi kuitenkaan ottaa kiinni ketään siksi, että on puhutellut tai tuijottanut naista”, Niininen sanoo. ”Ja tämän kerroimme myös Loretalle.”

”Ainoa mitä pystyimme tekemään, oli tämän masturboineen miehen etsiminen. Jos hänet olisi saatu kiinni, hänet olisi poistettu saarelta ja sakotettu. Hän oli kuitenkin jo ehtinyt lähteä saarelta pois.”

Loretan mukaan poliisi oli sanonut, että normaalisti nuoret, kauniit naiset eivät käy kyseisellä rannalla.

Niininen huomauttaa, että naisilla on täysi oikeus käydä siellä, näin ei vain kovin usein tapahdu.

”Juuri siksi siellä ei käy nuoria naisia, koska se on heille todennäköisesti hyvin kiusallista”, Niininen kertoo. Tämän takia poliisille ei juuri tule ilmoituksia häirinnästä sieltä.

Brasiliasta Suomeen saapuneen turistin on mahdotonta tietää, minkälainen kulttuuri millekin nudistirannalle on kehittynyt. Pihlajasaaren nudistirannalla käy lähinnä miehiä. Siksi nuori nainen siellä kiinnittää muiden huomion, Niininen kertoo.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat