Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Nurmijärven joukkotappelun taustalla nuorten päättynyt parisuhde – ”Ei etnistä vihataustaa”

Poliisi epäilee 16-vuotiaan pojan alkaneen töniä 15-vuotiasta tyttöä, joka puolestaan hälytti isoveljensä paikalle

Kaupunki
 

Nurmijärven lauantaisen joukkotappelun syy ja tapahtumien kulku on saatu selvitettyä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi.

Joukkotappeluksi asti kärjistynyt tilanne näyttää poliisin mukaan saaneen alkunsa kahden nuoren välisestä kiistasta, jonka taustalla oli puolestaan hiljattain päättynyt parisuhde.

Poliisi on kuullut esitutkinnan aikana useita nuoria, joiden mukaan Nurmijärven kirkonkylällä sijaitsevalle koululle oli kerääntynyt lauantaina väkeä viettämään aikaa ja pelaamaan jalkapalloa. Alkuilta oli sujunut nuorten kertoman mukaan hyvässä hengessä, mutta jossain vaiheessa 16-vuotias poika ryhtyi tönimään ja nimittelemään 15-vuotiasta tyttöä.

Poliisi epäilee, että pojan käytös oli parisuhteen päättymisestä johtuvaa pettymyksen purkamista.

Tyttö reagoi tönimiseen ja haukkumiseen soittamalla isoveljelleen, joka tuli koululle iltakahdeksan aikoihin. Tämän jälkeen parkkipaikalla alkoi tappelu, johon osallistui useita ihmisiä.

Poliisi kertoi viikonloppuna, että koulun lähellä oli kokonaisuudessaan useita kymmeniä nuoria ja nuoria aikuisia, joista osa oli paikallisia asukkaita ja osa turvapaikanhakijoita. Tilanne oli jo rauhoittunut, kun partiot saapuivat paikalle, eikä ketään otettu kiinni tapahtumapaikalta.

Poliisin mukaan tappeluun ”ei liity etnistä vihataustaa”, vaikka tällaisesta on huhuttu tapauksen jälkeen sosiaalisessa mediassa.

Kukaan ei saanut vakavia vammoja nujakassa. Poliisin tietoon on tullut verinirhaumia, repeytyneitä vaatteita ja muita pieniä omaisuusvahinkoja.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat