Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi epäilee: 12–13-vuotiasta tyttöä hyväksikäytettiin julkisella paikalla Kauniaisissa – Epäilty jäi kiinni, uhria etsitään

Epäilty hyväksikäyttäjä jäi kiinni tapahtumapaikan liepeiltä, mutta uhri ehti poistua paikalta ennen poliisien saapumista

Kaupunki
 

Teini-ikäisen tytön epäillään joutuneen seksuaalisen hyväksikäytön uhriksi julkisella paikalla Kauniaisissa viime lauantaina. Tapauksen poliisitutkinta on verrattain erikoisessa tilanteessa, sillä epäillyn tekijän poliisi on jo ottanut kiinni, mutta uhria ei ole toistaiseksi löydetty.

Rikosepäily sai alkunsa siitä, kun ohikulkija havaitsi Kauniaisten skeittipuistossa lauantaina kello 19.30:n aikaan itkeneen 12–13-vuotiaan tytön. Tämä kertoi asioita, joiden perusteella tapausta tutkitaan nyt lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä.

Poliisi epäilee rikoksen tapahtuneen Kirkkotiellä lähellä skeittipuistoa.

Tyttö kertoi ohikulkijalle myös miehen tuntomerkkejä, mutta poistui paikalta ennen kuin poliisipartio saapui paikalle.

Poliisit löysivät rikoksesta epäillyn miehen skeittipuiston läheisyydestä pian hälytyksen jälkeen. Uhria ei puolestaan ole tavoitettu vieläkään, ja poliisi pyysi keskiviikkoaamuna julkisesti tyttöä tai hänen vanhempiaan ottamaan yhteyttä.

Länsi-Uudenmaan poliisiin saa yhteyden puhelimitse numerolla 029 541 031 ja sähköpostitse osoitteen vihjeet.espoo@poliisi.fi kautta.

Poliisi toivoo, että myös mahdolliset silminnäkijät tai tapauksesta muuten jotain tietävät ilmoittaisivat havainnoistaan.

Päivitys 31. 8. kello 13.50: Länsi-Uudenmaan poliisilaitos ilmoitti uuden vihjenumeron.

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat