Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsinki kerää asukkaiden kuvia ja videoita omalle verkkokanavalle

Kanavan tarkoituksena on kuvata itselle tärkeitä paikkoja tai ilmiöitä.

Kaupunki
 
Emilia Kangasluoma / HS
Helsingin kaupunki kerää asukkailta Helsinki-aiheisia kuvia tärkeistä paikoista ja ilmiöistä. Yksi sellainen on Lepojärvien piha Pitäjänmäessä. Sieltä voi lainata karitsoja leikkaamaan oman nurmikon.
Helsingin kaupunki kerää asukkailta Helsinki-aiheisia kuvia tärkeistä paikoista ja ilmiöistä. Yksi sellainen on Lepojärvien piha Pitäjänmäessä. Sieltä voi lainata karitsoja leikkaamaan oman nurmikon. Kuva: Emilia Kangasluoma / HS

Helsingin kaupungin oma verkkokanava alkaa näyttää asukkaidensa itse kuvaamia videoita. Aiheena videoissa on asukkaille tärkeät paikat ja ilmiöt Helsingissä. Videon kesto saisi olla enintään kolme minuuttia.

Videoita julkaistaan kaupungin omalla Helsinki-kanavalla, jonka kautta voi seurata muun muassa kaupunginvaltuuston kokouksia sekä kaupunginorkesterin konsertteja.

Videot ovat osa Ole hyvä Helsinki -projektia, joka on kerännyt myös asukkaiden Helsinki-aiheisia kuvia. Valokuvat ovat nähtävillä viidellä metroasemalla Kontulassa, Sörnäisissä, Rautatientorilla, Itäkeskuksessa ja Ruoholahdessa.

Kaupungin verkkosivulla on ohjeet videoiden koostamiseen ja lähettämiseen. Helsinki-kanavaa voi seurata osoitteessa oma.helsinkikanava.fi

Tämä aihe on kiinnostava, haluaisin lisää tällaisia uutisia!

Kiitos mielipiteestäsi!

Luitko jo nämä?

Uusimmat