Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS Ilta on nyt julki: Näistä syistä uusi laki virkamiesten karensseista saattaa lykkääntyä

HS Illassa on tarjolla kooste päivän kiinnostavimmista uutisista.

Kaupunki
 
Helsingin Sanomat
Fakta

Näin saat HS Illan käyttöösi

 Asenna Helsingin Sanomien maksuton sovellus tablettisi tai älypuhelimesi sovelluskaupasta (esimerkiksi Google Play, App Store, Windows-kauppa).

 Kirjaudu sovellukseen tilauksesi yhteydessä luomillasi HS:n verkkopalvelun tunnuksilla ja avaa HS Ilta sovelluksen sisällä.

 HS Iltaa voi lukea myös tietokoneen verkkoselaimessa osoitteessa HS.fi/ilta.

 Jos sinulla ei ole HS:n verkkotunnuksia, voit luoda ne osoitteessa HS.fi/asiakaspalvelu. Jos tilaukseesi ei sisälly verkkopalvelua, voit ottaa sen käyttöösi osoitteessa HS.fi/taydenna hintaan 4 euroa kuukaudessa.

Keskustelu virkamiesten karensseista lähti keskiviikkona taas koville kierroksille, kun kokoomuksen ministeriryhmän ykkösavustaja Joonas Turunen kertoi siirtyvänsä yksityisen terveyspalveluyrityksen Mehiläisen palvelukseen.

Siirto herätti voimakasta kritiikkiä. Turunen siirtyy yksityiselle puolelle pikavauhdilla, sillä hänen työnsä Mehiläisessä alkaa jo kolmen viikon päästä. Oppositiosta onkin heitetty epäilyjä, että pikaisen aikataulun syynä olisi virkamiesten karensseja koskeva uusi laki, jonka pitäisi tulla voimaan jo vuoden vaihteessa.

Tosin näin ei välttämättä käy.

Karenssilain voimaantulo saattaa hyvinkin lykkääntyä. Se saattaa myös palautua valtiovarainministeriöön uudelleen valmisteltavaksi. HS Illassa käydään läpi, mistä uuden lain valmistelu kiikastaa.

Lisäksi HS Illassa on tarjolla päivän muut kiinnostavimmat uutisaiheet, kuten Tilastokeskuksen tilastot suomalaisten keskiansioista, korkeimman oikeuden linjaus hävikkiruoan näpistämisestä kaupasta sekä perussuomalaisten tempauksesta nostaa politiikan keltanokka Helsingin kärkipestiin.

HS Illan muuta tarjontaa ovat Yrjö Raution kolumni pitkään silmänsä ja korvansa vihanlietsonnalta ja jopa rikoksilta sulkeneen hallituksen heräämisestä sekä Maailma kuvina -kooste, päivän sarjakuvat ja sudoku.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat