Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Helsingin eloisuus syntyy myös julkisella rahalla

Samoin kuin terveyspalveluiden käyttäjä hoitomaksunsa, myös uimari, konsertti-, teatteri- tai museokävijä voi kertoa lippunsa hinnan 10:llä tai 20:llä laskeakseen nautintonsa todellisen hinnan.

Kaupunki
 
Riikka Hurri
Haltialan kotieläintila on Helsingin kaupungin omistama virkistys- ja opetuskäyttöön tarkoitettu maatila.
Haltialan kotieläintila on Helsingin kaupungin omistama virkistys- ja opetuskäyttöön tarkoitettu maatila. Kuva: Riikka Hurri

Teollisuus ei Helsingissä kasva. Rakentamisen ohella kaupunki elää palveluista.

Palvelut ovat pääkaupungin elämän sydän. Ravintolapalvelut pyörivät luonnollisesti yksityisrahalla. Ja jos katsotaan viihde-, kulttuuri-, vapaa-ajan tai urheiluohjelmistoa, yksityisellä rahalla nekin paljolti tuotetaan.

Mutta on kaupungillakin näppinsä vielä pelissä. Usein sitä ei vain huomaa. Samoin kuin terveyspalveluiden käyttäjä hoitomaksunsa, myös uimari, konsertti-, teatteri- tai museokävijä voi kertoa lippunsa hinnan 10:llä tai 20:llä laskeakseen nautintonsa todellisen hinnan.

On Taidemuseo Tennispalatsissa, on Helsingin kaupunginorkesteri (HKO), ja onpa Korkeasaarikin.

Kulttuurikeskus tukee myös ulkopuolisia tuotantoja. Summat ovat suhteellisen pieniä, ja pyytäviä käsiä on yhä enemmän. Kulttuurikeskus aloittaakin vuonna 2017 avustusperiaatteiden uudistamisen ja tehostamisen.

Kulttuuritarjonnan on myös huomioitava kasvava väestö, maahanmuuttajien lisääntyvä osuus, väestön ikääntyminen ja asuinalueiden lisääntyneet erot hyvinvoinnissa.

Keskustakirjastoa rakennetaan, ja Maunulan uudisrakennus kaupunginkirjaston, suomenkielisen työväenopiston ja nuorisoasiankeskuksen yhteiseksi toimitilaksi valmistuu loppuvuodesta 2016. Herttoniemen kirjaston muuttoa valmistellaan.

Helsinki uskoo lukemiseen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat