Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaa hyväksyi kotihoidon palvelusetelin

Vantaalla kotihoito järjestetään tällä hetkellä pääosin omana toimintana ja täydentävin osin ostopalveluna. Näiden rinnalle otetaan tammikuussa käyttöön vanhus- ja vammaispalvelujen jatkuvan kotihoidon palveluseteli.

Kaupunki
 

Vantaan sosiaali- ja terveyslautakunta hyväksyi maanantaina kotihoidon palvelusetelin.

Kotihoito järjestetään tällä hetkellä Vantaalla pääosin omana toimintana ja täydentävin osin ostopalveluna. Näiden rinnalle on päätetty ottaa käyttöön vanhus- ja vammaispalvelujen jatkuvan kotihoidon palveluseteli.

Palvelusetelin idea on, että sosiaali- ja terveyspalvelujen käyttäjä voi hankkia tarvitsemiaan palveluita yksityisiltä palvelujen tuottajilta. Palvelusetelillä hankittava palvelu on siis vaihtoehto kunnan tai kuntayhtymän tuottamalle palvelulle.

Jatkuvan kotihoidon palveluseteli myönnetään Vantaalla 1.1. 2017 alkaen kotihoidon asiakkuuskriteerit täyttävälle asiakkaalle. Palveluseteli on tulosidonnainen, ja sen arvo on enintään 28 euroa / tunti.

Uudistuksen myötä palveluohjaaja selvittää asiakkaan palvelutarpeen. Palvelusuunnitelman laadinnan yhteydessä sovitaan, miten palvelut asiakkaalle järjestetään. Jos asiakas valitsee palvelusetelin, palveluseteli myönnetään määräajaksi.

Palveluohjaaja seuraa palvelun toteutumista ja päivittää palvelusuunnitelmaa asiakkaan palvelutarpeiden mahdollisesti muuttuessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat