Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vantaan Flamingo laajenee hervottoman kokoiseksi: 540 huoneen hotelli on ”Suomen suurin”

Hotelli Flamingosta tulee Suomen suurin majoitusliike.

Kaupunki
 
Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners
Chilipippurin värinen hotellilaajennus sijoittuu viihdekeskus Flamingon kylkeen.
Chilipippurin värinen hotellilaajennus sijoittuu viihdekeskus Flamingon kylkeen. Kuva: Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners

Vakuutusyhtiö Varma rakennuttaa ison hotellilaajennuksen Viihdekeskus Flamingon yhteyteen Vantaalle. Laajennusurakan valmistuessa vuonna 2018 hotellitoimintaa pyörittää S-ryhmän Sokotel-ketju, joka jo nyt operoi hotelli Flamingoa.

Valmistuttuaan hotellista tulee Suomen suurin 540 huoneellaan, Varma kertoo.

Hotellilaajennus on ollut vireillä jo pari vuotta, mutta Varman kiinteistökehitysjohtaja Aarne Markkula arvioi, että aika on nyt kypsä.

”Uskomme sekä hotellibisnekseen että Aviapoliksen alueeseen. Markkinatutkimus vahvisti meidän käsitystämme siitä, että aktiivinen toiminta lentokenttäalueella vilkastuu tulevaisuudessa. Majoituskapasiteettia tarvitaan lisää”, Markkula sanoo.

Varman investointitahtoa ei horjuttanut se, että Aviapoliksen alueelle on juuri valmistunut uusi Clarion-hotelli ja vireillä on muitakin majoitushankkeita.

”Meidän tarvitsee katsoa Flamingon nykyistä menestystä, ja kuunnella Sokotel-ketjun asiantuntemusta siitä, miten kilpailussa pärjätään”, Kivistö sanoo.

Hotellilaajennuksen yhteydessä myös vanhaa kiinteistöä remontoidaan. Hotellin aamiaisravintolaa ja keittiötä rakennetaan, ja kiinteistöön asennetaan lisää hissejä.

Chilipippurin värisen hotellilaajennuksen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Haroma & Partners. Laajennus on kooltaan 9 700 neliötä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat