Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Demari seuraa demaria: tv-tuottaja Osku Pajamäki valittiin kylmiltään ison kongressikeskuksen johtoon

Helsingin työväentalo eli kongressikeskus Paasitorni Hakaniemessä saa uuden johtajan. Sdp:n Pajamäellä ei ole aiempaa kokemusta kongressikeskusten tai hotellien johtamisesta.

Kaupunki
 
Roni Rekomaa
Osku Pajamäki johtaa ensi vuodesta lähtien Paasitornia.
Osku Pajamäki johtaa ensi vuodesta lähtien Paasitornia. Kuva: Roni Rekomaa

Helsingin perinteinen työväentalo eli kongressikeskus Paasitorni saa uuden johtajan.

Helsingin Työväenyhdistyksen valtuusto on nimittänyt Sdp:n pitkäaikaisen kaupunginvaltuutetun Osku Pajamäen, 46, johtamaan Paasitornia. Työ alkaa 1. elokuuta 2017, kun pitkäaikainen toimitusjohtaja Jorma Bergholm jää eläkkeelle.

Hakaniemessä sijaitsevassa kongressikeskuksessa on tilaa 800 hengelle, viisi ravintolaa ja 170 hotellihuonetta sisältävä Scandic Paasi. Pajamäellä ei ole lainkaan kokemusta kongressikeskusten tai muiden kiinteistöjen johtamisesta. Hän on ammatiltaan tv-tuottaja.

Nimitys on sinällään ymmärrettävä, että Paasitornin johtaminen on osa Pajamäen uutta tehtävää Helsingin Työväenyhdistyksen toimitusjohtajana.

”Tässä yhdistyvät pitkä yhteiskunnallinen toimintani sekä järjestökentän tuntemus siihen, että minulla on pitkä yksityisen sektorin liikkeenjohdon kokemus”, Pajamäki sanoo.

”Vaikka suoraa kokemusta kokous- ja kongressitoiminnasta ei ole, on liiketoiminta tuttua. Tunnen Paasitornin toiminnan varsin hyvin ja olen ollut tekemässä sille myös brändiuudistusta firmani kanssa.”

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat