Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Uudiskohteisiin joko omistajana tai vuokralle

Koti
 
Helsingin Sanomat

Asumisoikeus Vuokra- ja omistusasunnon välimuoto, jossa asunnon saajan on maksettava asunnosta ensin asumisoikeusmaksu. Se on yleensä 15 prosenttia asunnon hankintahinnasta. Asumisen aikana asunnosta maksetaan kuukausittain käyttövastiketta. Asumisoikeusasumiseen ei ole tulorajoja.

Hitas Helsingin kaupungin omistamilla tonteilla sijaitsevia kohtuuhintaisia omistusasuntoja. Hitasasunnon ostamisessa ei ole tulo- ja varallisuusrajoja.

Ara-vuokra Valtion tuella rakennettu vuokra-asunto, jonne valitaan kiireellisimmät ja vähävaraisimmat hakijat. Asukkaiden valintaa ohjaa lainsäädäntö.

Osaomistus Asukas lunastaa asunnosta omakseen tietyn osuuden, yleensä 10–15 prosenttia asunnon hinnasta. Aluksi asunnossa asutaan vuokralla. Osaomistusasunnot voivat olla sekä vapaarahoitteisia että valtion korkotukemia.

Nuoriso- tai opiskelijaasunto Nuorisoasuntoliiton vuokra-asunnot ovat työssäkäyville tai työttömille nuorille, Opiskelija-asuntosäätiöiden kohteisiin saavat hakea kaikki opiskelijat.

 

Lähteet: Kilpailu- ja kuluttajavirasto, Asumisen rahoittamis- ja kehittämiskeskus Ara, Helsingin kaupunki, Nuorisoasuntoliitto

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!