Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neljä neuvoa porraskäytävänäyttöjen hankintaan

Koti
 
Kruunuasunnot
Kruunuasuntojen rappukäytävissä on käytössä toistasataa digitaalista näyttöä.
Kruunuasuntojen rappukäytävissä on käytössä toistasataa digitaalista näyttöä. Kuva: Kruunuasunnot

Joissakin kerrostaloista käytetään nimi- ja ilmoitustaulujen sijasta digitaalisia näyttöjä. Asukaslistat ja yhteystiedot päivittyvät näytölle automaattisesti, eikä käsityötä ja papereiden jakelua enää tarvita.

Kruunuasuntojen kehitysjohtaja Juhani Solkinen on hankkinut näyttöjä rappukäytäviin jo vuodesta 2007. Hän kertoo, mitä hankinnassa kannattaa ottaa huomioon.

1 Riittävä suojaus

"Aluksi näyttöjä varastettiin, kun emme olleet suojanneet niitä. Nyt, kun niissä on suojalasit ja kotelot, niitä ei ole edes rikottu tai tahrittu. Vanhasta näytöstä ei tosin edes saisi juuri rahaa, joten ne eivät kiinnosta ketään."

2 Hinta vaihtelee

"Hankimme laitteet ja kehitimme järjestelmän itse. Hinnaksi tuli 1 000–1 500 euroa per rappukäytävä. Järjestelmiä on monenhintaisia."

3 Sopiva määrä tietoa

"Vain pieni määrä tiedotteita kannattaa laittaa pyörimään kerralla. Näytössä voi säätää, kuinka monta sekuntia tiedote näkyy kerrallaan."

4 Kiinnostava sisältö

"Olemme huomanneet, että viiden vuorokauden sääennustetta katsellessaan asukkaat vilkaisevat myös tiedotteet. Näytölle voi laittaa myös julkisen liikenteen aikatauluja tai vaikka lähikaupan tarjouksia. Vain mielikuvitus on rajana."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!