Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kiinteistön­välittäjän viikko: 72 tuntia töitä, 131 puhelua, 168 tavattua asiakasta

Kiinteistönvälittäjä Niina Häkämies piti sunnuntaista sunnuntaihin kirjaa siitä, mitä työpäivinä tulee tehtyä. Jakso oli niin kiireinen, että hän ehti pitää vain yhden lounastauon. Kahvikin jäähtyi kuppiin ennen juomista.

Koti
 
Savanna Saarikko

Kiinteistönvälittäjä Niina Häkämies työskentelee Kiinteistömaailman Munkkiniemen-toimipisteessä Helsingissä.
Kiinteistönvälittäjä Niina Häkämies työskentelee Kiinteistömaailman Munkkiniemen-toimipisteessä Helsingissä.

Neljä ensiesittelyä, kaksi uutta asuntoa välitettäväksi ja kaksi muuta asuntoa myytynä, oli kiinteistönvälittäjä Niina Häkämiehen saldo kahdeksalta työpäivältä. Hän piti Helsingin Sanomille kirjaa, mihin kaikkeen kiinteistönvälittäjän päivät kuluvat. Seurantajakso oli sunnuntaista sunnuntaihin syyskuun puolessa välissä.

Hänen työpäivänsä venyivät kymmentuntisiksi, ja aiottuna vapaapäivänäkin, lauantaina, hän istui tuntikaupalla puhelimessa. Päivät olivat kiireisiä ja ensiesittelyjen vuoksi hän tapasi tavallista enemmän ihmisiä.

Häkämies sanoo, että kesästä lähtien asuntokauppa on piristynyt.

"Pidän aina puhelinta päällä. Kiinteistövälityksestä ei saa ilmaista rahaa, vaan tämä vaatii paljon työtä. Ja jos tekee tätä vain rahan takia, niin silloin on väärässä ammatissa", Häkämies sanoo.

Häkämies on ollut alalla vasta viisi vuotta, mutta jo vuonna 2012 hänet palkittiin Kiinteistömaailman eniten asuntokauppoja tehneenä välittäjänä.

Ennen kiinteistönvälittäjän uraa hän työskenteli kodin alueen ostosihteerinä Stockmannilla sekä kodintekstiilialan yrittäjänä. Hän oli kuitenkin aina ollut kiinnostunut asunnoista, rakentamisesta ja asuntojen myyntihinnoista.

"Kun vihdoin löysin oman alani, kaverini sanoivat, että he olivat tienneet sen jo pitkään."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!