Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Lompakko varastettiin ja synttärirahat vietiin – naapurit keräsivät 75-vuotiaalle 300 euroa

Neljä lukijaa kertoo, miten ihania naapurit ovat olleet.

Koti
 
Keräsivät rahat varastettujen tilalle 

”Olin juuri täyttänyt 75 ja saanut lahjaksi 300 euroa. Kauppareissulla lompakkoni varastettiin. Mikä tuuri. Kerroin tapauksesta naapureilleni, ja eräänä päivänä he olivat keränneet lähes 300 euroa. En voinut uskoisi, että sellaista tapahtuu.

Naapurit auttoivat myös silloin, kun pesukoneeni meni rikki. Eräs kyseli, miksi kuskaan pyykkejä. Eikö ole omaa konetta? Meni muutama viikko, ja naapuri pyysi pihalle katsomaan. Siellä odotti uusi pesukone. Taas alkoi itkettää.

On ihanaa, että tällaisia ihmisiä asuu naapurissa. Kaikki ovat sydänystäviäni.”

Nainen, 78

Lainasi kunnon työkalut 

”Meillä on mukavia naapureita, erityisesti vastapäätä asuva pariskunta. Isäntä on sellainen perusmies, jolta löytyy kaikki mahdolliset työkalut.

Kun rakensimme omakotitaloamme muutama vuosi sitten, monesti kävi niin, että näpersin jotain yllätysmunan lelujen kaltaisilla työkaluilla. Naapuri näki tilanteen ja toi muina miehinä oikean työkalun lainaksi.

Muutenkin avuliaisuus kuuluu hänen ja vaimonsa ominaisuuksiin. He ovat ahkeria, huumorintajuisia ja avarasydämisiä. Mikä parasta, he arvostavat italialaisia ruokia ja viinejä, eli heidän kanssaan on mukava istua iltaa. Ihan täydellisiä naapureita.”

Mies, 48

Antoi käyttöömme kylmäkomeronsa 

”Meillä oli aikoinaan naapurina yksinäinen 90-vuotias rouva, joka kävi valvomassa lapsen nukkumaanmenoa, kun vanhemmat olivat ulkona rilluttelemassa.

Lisäksi hän kasteli kukat, kun olimme matkoilla, ja antoi oman kylmäkellarikomeronsa meille, koska ei itse tarvinnut sitä. Minä puolestani vein mummulle kiitokseksi tekemääni simaa ja tippaleipiä.”

Nainen, 49

Kutsuivat kaikki juhliin 

”Naapurimme kutsui kaikki halukkaat asukkaat tupaantuliaisiinsa, kun he muuttivat taloon. Se oli kiva mahdollisuus tutustua uusiin naapureihin.

Naapuri on myös pitänyt takapihalla pientä kasvimaata, josta kuka tahansa saa käydä hakemassa yrttejä.”

Mies, 30

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!