Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi: Hyvinkään epäilty ampuja sai lykkäystä armeijasta

Kotimaa
 
HS–STT
Sari Gustafsson / Lehtikuva
Katto jolta 18-vuotias mies ampui laukauksensa traagisin seurauksin.
Katto jolta 18-vuotias mies ampui laukauksensa traagisin seurauksin. Kuva: Sari Gustafsson / Lehtikuva

Hyvinkään surmista epäilty 18-vuotias mies sai lykkäystä varusmiespalveluksesta, kertoi poliisijohtaja Robin Lardot  maanantaina sisäministeriön johtoryhmän kokouksen jälkeen. 

Aiemmin tänään Pääesikunnasta korjattiin julkisuudessa olleet tiedot, joiden mukaan epäilty olisi keskeyttänyt armeijan.  Pääesikunnan tiedotuspäällikön   Eero Karhuvaaran  mukaan epäilty on osallistunut kutsuntoihin, muttei astunut palvelukseen.

"Hän ei ole ollut meillä päivääkään. Se ei ole mitenkään tavatonta 18-vuotiaalle", Karhuvaara sanoi.

Mies oli käynyt viimeksi järjestetyissä kutsunnoissa Itä-Uudellamaalla. Karhuvaara ei kertonut, oliko miehelle myönnetty vapautus palveluksesta. Hän sanoi, ettei voi puhua asiasta enempää. "Se ei ole mitenkään julkista tietoa."

Epäilty ampuja keskeytti  opintonsa viime keväänä.  Mies opiskeli Hyvinkäällä Hyrian ammatillisessa koulutuskeskuksessa luonnonvara-alaa mutta keskeytti koulun, kertoi Hyrian toimitusjohtaja Jarno Tuimala  sunnuntaina.

Miehen lisäksi kaksi surmansa saanutta opiskelivat Hyriassa, mutta Tuimalan mukaan he kaikki olivat eri yksiköissä eri puolilla kaupunkia. –

Hyvinkään tulituksessa olisi voinut kuolla kymmeniä
Hyvinkään tulituksessa olisi voinut kuolla kymmeniä
Keskusrikospoliisi on kuulustellut tänään Hyvinkään epäiltyä ampujaa. Teon motiivi ei ole kuitenkaan selvinnyt. Epäilty on kertonut, että hän ei valinnut uhrejaan, vaan ampui summittaisesti. Poliisin mukaan tulituksen aikana hengenvaarassa oli ainakin viisikymmentä ihmistä.
Rehtori: Suremme kaikki
Rehtori: Suremme kaikki
Hyvinkään Hyria-ammattikoulussa pidettiin tänään hiljainen hetki viikonlopun ammuskelun uhrien muistolle. Hyrian rehtorin mukaan järkyttävä tapaus on koskettanut kaikkia koulun oppilaita. Koulussa pyritään tarjoamaan myös kriisiapua.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat