Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Esko Aho puolustaa hyvä veli -verkostoja

Kotimaa
 
Heikki Pölönen / HS / HS
Esko Aho luopuu paikastaan Nokialla.
Esko Aho luopuu paikastaan Nokialla. Kuva: Heikki Pölönen / HS / HS

Nokian tämän kuun lopussa jättävä Esko Aho pitää suurena vahinkona, jos suomalaisten poliitikkojen ja virkamiesten etäisyys taloudelliseen vallankäyttöön kasvaa.

"Hyvä veli ja hyvä sisko -verkostot ovat hyviä asioita ja pienen maan harvoja valtteja. Meillä on metsästysporukoita, joissa duunarit, maanviljelijät ja yritysjohtajat istuvat saman nuotion ääressä ja pystyvät puhumaan keskenään asioista. Tätä kulttuuria ei saisi päästää häviämään", Aho sanoo.

Ahon mielestä olisi hyvä, jos yritysjohtajat osoittaisivat olevansa kiinnostuneita yhteiskunnallisista asioista, mutta hän ymmärtää hiljaisuuden: "Asenneilmasto yritysjohtoa kohtaan on muuttunut kielteisemmäksi. Moni johtaja ajattelee, että on parempi olla sanomatta mitään, ettei joudu julkisen arvostelun kohteeksi."

Aho sanoo myös, ettei suomalaiskeskustelussa euroalueen tulevaisuudesta ei ole ilmeisesti tajuttu, kuinka vakava tilanne on – eikä Ahon mukaan myöskään nähdä, että Suomi on osa samaa ongelmaa.

"Kun katsoo teknologiateollisuuden näkökulmasta, niin aika omituista on tämä viimeaikainen keskustelu, että pitäisikö lailla säätää vanhustenhuollon henkilöstönormit. Minusta lakia parempi tae vanhustenhuollossa olisi se, että meillä on kilpailukykyistä ja menestyvää yritystoimintaa, joka maksaa veroja ja työllistää ihmisiä."

Lue Ahon haastattelu kokonaisuudessaan sunnuntain Helsingin Sanomista.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat