Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisi otti kiinni kotkalaistytön sieppauksesta epäillyn

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat
JUHA METSO
Siepattu tyttö kävi Tavastilan koulua.
Siepattu tyttö kävi Tavastilan koulua. Kuva: JUHA METSO

Kymenlaakson poliisi otti tiistaina kiinni kotkalaisen miehen epäiltynä 8-vuotiaan tytön kaappauksesta. Kiinniotto tapahtui iltakuudelta.

Kotkasta siepattu 8-vuotias tyttö löytyi noin kello 16.15. Poliisin mukaan tyttö oli löydettäessä yksin. Hän oli fyysisesti kunnossa mutta hänet toimitettiin kuitenkin sairaalaan tutkittavaksi.

Tyttö löydettiin Kotkan alueella noin 15 kilometriä tytön kotiosoitteesta.

Tyttö ei tuntenut sieppaajaa. Poliisi kertoo HS:lle, että epäilty puhui suomea.

Poliisi pitää tänään iltapäivällä kello 14 tiedotustilaisuuden, jossa kerrotaan lisää yksityiskohtia sieppauksesta. Kymenlaakson poliisi ei tässä vaiheessa kerro tapauksesta muuta, esimerkiksi motiivia tai kuulusteluiden sisältöä, kertoo STT.

Tytöllä oli katoamishetkellä mukana oma matkapuhelin, jolla hän pystyi pitämään yhteyttä äitiinsä ja hätäkeskukseen. Tutkinnanjohtajan mukaan tyttö soitti sekä äidilleen että hätäkeskukseen. Etsinnässä käytettiin apuna myös hätäpaikannusjärjestelmää.

Tyttö otettiin pakettiauton kyytiin Kotkan Tavastilassa tiistaina iltapäivällä kello 12.50. Tyttö oli pyöräilemässä kotiin koulusta ja oli päässyt melkein kotiportilleen, kun hänet siepattiin. Tyttöä kotiin odottanut äiti teki ilmoituksen kadonneesta.

Poliisi aloitti mittavan etsintäoperaation, jossa kaikki lähialueen poliisit olivat käytössä. Nelosen reportterin mukaan ensimmäinen poliisipartio oli Porvoon rampissa tarkastamassa etelään menevää liikennettä.

Sieppauksesta ja auton ja tytön tuntomerkeistä ilmoitettiin myös maan raja-asemille.

Poliisi tutkii tapausta ainakin törkeänä vapaudenriistona. Siitä voi saada vankeutta neljästä kuukaudesta neljään vuoteen.

Poliisi tiedottaa tapauksen tutkinnasta keskiviikkona kello 14. HS.fi näyttää tiedotustilaisuuden suorana lähetyksenä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat