Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

85-vuotias rattijuoppo ajoi lastenrattaita päin suojatiellä Riihimäellä

Kotimaa
 

Riihimäellä Hämeenkadun ja Valtakadun risteyksessä tapahtui perjantain kello 16.30 maissa liikenneonnettomuus, jossa 85-vuotias päihtynyt mies ajoi henkilöautolla suojatietä ylittävän naisen työntämiä lastenrattaita päin.

Törmäyksen voimasta rattaat lensivät vastakkaisen ajokaistan yli tienpenkalle ja rattaissa ollut 4-vuotias lapsi putosi ajoradalle.

Lapsi kuljetettiin ambulanssilla sairaalaan. Alustavien tietojen mukaan lapsi loukkaantui lievästi onnettomuudessa, mutta oli sairaalaan vietäessä hyväkuntoinen.

Auto ei osunut rattaita työntävään naiseen.

Silminnäkijöiden mukaan auton vauhti oli hiljainen, kertoo vanhempi konstaapeli Pertti Kiljunen Hämeen poliisin tilannekeskuksesta.

"Tuohon kellonaikaan oli jo pimeää, mutta lastenrattaissa oli heijastimet, samoin niitä työntäneellä naisella", Kiljunen sanoo.

Autoa ajanut mies pysähtyi hetkeksi onnettomuuspaikalle, mutta jatkoi pian kuluttua matkaansa jäämättä selvittämää asiaa. Paikalle tulleet ulkopuoliset saivat ylös auton rekisterinumeron ylös, jonka avulla poliisi tavoitti kuljettajan tämän kotiosoitteesta.

Mies myönsi ajaneensa autoa ja törmänneensä suojatiellä lastenrattaisiin, mutta ei osannut kertoa syytä paikalta poistumiselle. Mies puhalsi poliisin alkometriin 1,78 promillea.

Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, törkeästä rattijuopumuksesta, vammantuottamuksesta ja liikennepaosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat