Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Takaa-ajo päättyi kolariin Turunväylällä

Kotimaa
 

Poliisin takaa-ajama henkilöauto törmäsi toiseen autoon Helsingissä Turunväylällä perjantai-iltana. Onnettomuuden sattuessa auto ajoi Turunväylää vastaantulevien kaistalla.

Poliisin mukaan tilanne sai alkunsa Pitäjänmäessä kello 21:n aikaan, kun henkilöauto ei totellut poliisiin pysähtymiskäskyä, vaan lähti ajamaan karkuun. Pysäytyksen syynä oli rutiininomainen tarkastus. Ajoneuvon nopeus oli suurimmillaan taajama-alueella noin 100 kilometriä tunnissa.

Henkilöauto kääntyi Huopalahdentieltä Turun moottoritielle ja jatkoi pakenemista vastaantulevien kaistaa. Poliisipartio jättäytyi tässä vaiheessa välimatkan päähän pakenevasta autosta.

Pakeneva auto ei kuitenkaan ehtinyt pitkälle, kun se törmäsi Helsingin suuntaan ajaneeseen henkilöauton kylkeen ja suistui kaiteeseen noin 600 metrin ajon jälkeen noin Munkkiniemen kohdalla.

Turmassa loukkaantui kaksi ihmistä. Molemmat loukkaantuneet olivat paenneessa autossa ja heidät kuljetettiin sairaalaan tarkastettavaksi. Heidän vammansa ovat poliisin tiedon mukaan kuitenkin lieviä.

Paon syy on toistaiseksi epäselvä. Kuljettajaa epäillään kuitenkin päihtyneeksi.

Turun moottoritie oli suljettu liikenteeltä tapahtumapaikan kohdalta noin tunnin ajan.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat