Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS ilmestyy tänään digitaalisena – HS Aamu kertoo muun muassa, että vanhin Helsinkiä esittävä valokuva on löytynyt

Kotimaa
 
Kaisa Rautaheimo HS
Edellisen kerran HS Aamu julkaistiin 2. toukokuuta.
Edellisen kerran HS Aamu julkaistiin 2. toukokuuta. Kuva: Kaisa Rautaheimo HS

Helsingin Sanomat ilmestyy digitaalisena perjantaiaamuna 15. toukokuuta, jolloin paperilehteä ei julkaista.

Digitaalinen HS Aamu on luettavissa HS:n sovelluksissa tableteissa ja älypuhelimissa sekä tietokoneen selaimissa HS.fi:ssä heti aamusta.

HS Aamuun toimitus kokoaa helatorstain tärkeimmät uutiset ja paljon muuta luettavaa.

Kerromme, miten helatorstain läpi jatkuvat hallitusneuvottelut etenevät, ja analysoimme torstai-iltana Tšekkiä vastaan pelattavan MM-jääkiekon puolivälierän tuloksen.

Selvitämme, kuinka moni suomalainen pitää helatorstain jälkeisenä perjantaina vapaapäivän töistä ja mitä se merkitsee Suomelle. Esittelemme myös ensimmäiset Helsingistä otetut valokuvat 150 vuoden takaa.

Annamme viikonlopuksi mökille suuntaaville kevätsiivoojille neuvoja, miten myyräkuumetartunnan voi välttää. Kerromme myös, miksi entistä useampi nuori kärsii likinäköisyydestä.

Myös arkipäivisin ilmestyvästä HS:n iltapainoksesta tutut ruokaohjeet, kuvakoosteet ja menotiedot ovat mukana, samoin kuin päivän pääkirjoitus, kolumni ja kooste mielipidekirjoituksista.

Digitaalisen aamupainoksen lisäksi HS:n uutisia voi lukea ja katsoa myös HS.fi:stä, joka seuraa maailman tapahtumia joka päivä aamuvarhaisesta yömyöhään.

Perjantaina kello 16.30 ilmestyy tuttuun tapaan myös HS:n digitaalinen iltapainos HS Ilta, joka tarjoaa uusia näkökulmia perjantain tärkeimpiin uutisaiheisiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat