Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kaksi kahdeksanvuotiasta lasta oli vähällä hukkua Siuntiossa

Lapsia elvytettiin rannalla. Heidät saatiin hereille ja kuljetettiin jatkohoitoon Lastenklinikalle. Lasten tämänhetkisestä tilasta ei ole tietoa.

Kotimaa
 

Siuntio. Kahta kahdeksanvuotiasta lasta elvytettiin tänään kello viideltä iltapäivällä uimarannalla Siuntiossa, kertoo Helsingin poliisilaitoksen yleisjohtaja Tuomo Tuohimaa. Onnettomuus tapahtui, kun lapset olivat olleet vanhempiensa kanssa uimassa hiekkakuopalla Strösvikintiellä Siuntiossa.

Tuohimaan mukaan ensin toinen lapsista joutui veden varaan. Hänet nostettiin ylös vedestä ja aloitettiin elvytys. Muutamaa minuuttia myöhemmin toinenkin lapsi oli veden varassa, ja häntäkin alettiin elvyttää. Lapset olivat elottoman oloisia, kun heidät saatiin rannalle elvytettäväksi.

Tuohimaan mukaan tapauksessa toimittiin melko ripeästi, ja sivulliset auttoivat elvytyksessä, kunnes ambulanssi saapui paikalle ja otti tilanteen hoitoon. Lapset saatiin virkoamaan, ja heidät kuljetettiin Lastenklinikalle Meilahteen.

Helsingin poliisilaitos ei osannut antaa tarkempia tietoja lasten tämänhetkisestä tilasta. Lasten uimataidosta ei ollut sunnuntai-iltana tietoa.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Iltalehti.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat