Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Venäjän syyt mietityttävät

Kotimaa
 
 Marjo Valtavaara
Baz Rahner Reuters
"Nyt olisi syytä lopettaa hysteria ja kylmän sodan retoriikka sekä tunnustaa ilmeinen tosiasia: Venäjä on kansanvälisen elämän itsenäinen ja aktiivinen toimija", sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin viime tiistaina Venäjän duumalle.
"Nyt olisi syytä lopettaa hysteria ja kylmän sodan retoriikka sekä tunnustaa ilmeinen tosiasia: Venäjä on kansanvälisen elämän itsenäinen ja aktiivinen toimija", sanoi Venäjän presidentti Vladimir Putin viime tiistaina Venäjän duumalle. Kuva: Baz Rahner Reuters

Jaakko Karttunen, 25

"Mietin sodan uhkaa nyt eri tavalla. Aiemmin kuittasin sen olankohautuksella, mutta nyt Ukrainan kriisin myötä uhka tuntuu todelliselta, myös Suomessa. Kuvittelin eläväni siistissä maailmassa, jossa käytetään diplomatian keinoja. Nyt sitä ihmettelee, kuinka hulluja jotkut ovat.

Uskon kuitenkin, että sotaa ei kovin helposti tule, koska silloin kaikki häviävät taloudellisesti. Talous on kuitenkin se, josta kaikki juontuu, myös mahdollisesti syttyvä sota. Uskon, että jos Suomi olisi uhattuna, Nato tulisi jeesaamaan. Se olisi kuitenkin jenkkien intresseissä ja ne haluavat olla maailmanpoliiseja.

Suomen liittymistä Natoon en kuitenkaan kannata."

Jaakko Karttunen
Jaakko Karttunen
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat