Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Rinne on onnistunut kokoamaan joukkoa"

Kotimaa
 
Kokoomuksen Kimmo Sasi, Pertti Salolainen ja Ilkka Kanerva puhuivat keskiviikkona pikkuparlamentissa. "Keskusta on edelleen kokoomuksen suurin haastaja", Kimmo Sasi sanoi.
Kokoomuksen Kimmo Sasi, Pertti Salolainen ja Ilkka Kanerva puhuivat keskiviikkona pikkuparlamentissa. "Keskusta on edelleen kokoomuksen suurin haastaja", Kimmo Sasi sanoi.

"Sdp on nykyään yhtenäisempi puolue kuin viime keväänä", sanoo Helsingin Sdp:n valtuuston jäsen Ville Jalovaara. "Se näkyy myös ulospäin. Antti Rinne on onnistunut kokoamaan joukkoa hyvin yhteen."

Hän on tarjoilemassa glögiä ryhmän kanssa rautatieaseman edessä. Myös Kaarin Taipale, Helsingin kaupunginhallituksen jäsen, on samoilla linjoilla. "Muihin puolueisiin verrattuna näytämme uskottavammalta nyt."

Jalovaaran ja Taipaleen mukaan Sdp:n kannatus on noussut, koska puolueen linja on nyt selkeämpi. "Kokoomukseen ja perussuomalaisiin verrattuna tuomme selkeämmin esiin, mihin meidän arvomme perustuvat."

samana päivänä pikkuparlamentissa kokoomuslaiset Ilkka Kanerva, Kimmo Sasi, Pertti Salolainen ja Ben Zyskowicz valmistautuvat keskustelutilaisuuteen Venäjän, Suomen, Ukrainan ja Baltian tulevaisuudesta.

Kanervan mukaan vastaus kokoomuksen kannatuksen syöksyyn löytyy ihmisiä kuuntelemalla. "Kansalaisten näkökulmaa pitää vahvistaa puolueen politiikassa. Kokoomuksen täytyy nyt pystyä vastaamaan ihmisten odotuksiin."

Salolaisen mukaan mitään taikatemppua ei ole. "Vaaditaan iso määrä toimenpiteitä ja vähintään vuosi, jotta nykyinen tilanne voidaan oikaista. Toimenpiteet täytyy aloittaa heti."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat