Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Työryhmän sihteeri erosi äkillisesti syyskuussa

Kotimaa
 

Turkiseläinten hyvinvointityöryhmän jäsenten mukaan kokouksista tehdyt pöytäkirjat eivät vastaa käytyjä keskusteluja.

Pöytäkirjat laati työryhmän sihteerinä toiminut eläinlääkintöylitarkastaja Ulla Joutsenlahti. Hän erosi yllättäen sihteerin tehtävästään syyskuussa, juuri ennen työryhmän puolitoista päivää kestänyttä kokousta.

Joutsenlahti lähetti 16. syyskuuta työryhmälle kokousmateriaalia, johon kuului edellisen kokouksen pöytäkirja. 17. syyskuuta Animalian toiminnanjohtaja Salla Tuomivaara ja eläinsuojeluasiamies Sari Salminen esittivät koko työryhmälle osoitetussa sähköpostissa kovaa kritiikkiä pöytäkirjojen muotoa kohtaan.

Aamulla 18. syyskuuta työryhmän saavuttua kokoukseen sille ilmoitettiin, että Joutsenlahti on eronnut tehtävästään, minkä vuoksi kokousta ei voidakaan pitää. Tämän jälkeen työryhmä kokoontui enää kerran ja eri sihteerin kanssa.

Liittyikö tehtävästä eroaminen saatuun palautteeseen, Ulla Joutsenlahti?

"Siinä mielessä, että en ehtinyt paneutua pöytäkirjoihin riittävällä tarkkuudella. Katsoin, että muun työtaakkani takia en voinut tehdä täysipainoisesti työryhmätyöskentelyä."

Pitääkö työryhmän jäsenten kritiikki paikkaansa?

"En osaa sanoa. Jos pöytäkirjat eivät miellytä toista osapuolta, se on heidän asiansa. Tein työni niin hyvin kuin osasin."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat