Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Digitaalinen HS ilmestyy myös joulunpyhien ajan

Kotimaa
 
HS
HS Ilta kuvailee joulunviettoa yömajassa vuonna 1932.
HS Ilta kuvailee joulunviettoa yömajassa vuonna 1932. Kuva: HS

Tänä jouluna HS ilmestyy läpi pyhien. Digitaalinen iltapainos julkaistaan myös niinä päivinä, joina aamun lehteä ei tule.

Tavallista laajempi iltapainos, HS Joulu, ilmestyy jouluaattona, joulupäivänä ja tapaninpäivänä kello 16.30. Se tarjoaa päivän tärkeimmät uutiset sekä paljon ennen julkaisemattomia uutisjuttuja, henkilöhaastatteluja ja ajanvietettä.

HS Joulu kertoo esimerkiksi, mitä Kari Hotakainen lukee jouluna, miksi Janne Ahonen harjoittelee myös pyhänä ja miten sosiaalinen media on muuttanut suomalaista hyväntekeväisyyttä. Lisäksi olemme selvittäneet, mihin Helsingin ravintoloihin pääsee syömään myös pyhinä, jos laatikot alkavat kyllästyttää.

Lehdessä on totta kai myös joulutarina. Kirjailija ja toimittaja Mikko-Pekka Heikkisen kolmiosaisessa Tyttö ja tiikeri -jatkokertomuksessa itälappilainen poromies kohtaa Sallassa siperiantiikerin ja ryhtyy tutkimaan mysteeriä 11-vuotiaan tyttärensä kanssa.

Myös arjen iltapainoksesta tutut ruokaohjeet, kuvakoosteet ja menotiedot ovat mukana.

HS Joulu on luettavissa HS:n sovelluksessa älypuhelimilla ja tableteilla. Lehti toimii iPhonella, iPadilla, Android-tableteilla ja -älypuhelimilla sekä Windows Phone -puhelimilla. HS Iltaan pääsee tableteilla sovelluksen avausnäkymästä ja älypuhelimilla välilehdeltä Päivän lehti.

Aamun lehti ei ilmesty joulupäivänä eikä tapaninpäivänä. HS.fi seuraa jatkuvasti uutisia myös pyhänä.

Joel Melasniemi
Joulutarina kertoo siperiantiikeristä Sallassa.
Joulutarina kertoo siperiantiikeristä Sallassa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat