Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Eurojackpot-voitto kymmenelle Jämsässä

17,8 miljoonan euron päävoitto on viides Suomessa parin vuoden sisällä

Kotimaa
 

Eurojackpotin tapaninpäivän arvonnan täysosuman, noin 17,8 miljoonaa euroa, jakaa 10 hengen porukka. Kukin porukan jäsen voittaa osuudellaan runsaat 1,8 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin jättipotti on lunastettu Suomessa viidesti sen jälkeen, kun peli aloitettiin maassamme vuonna 2012. Viime syksynä espoolaiseläkeläinen voitti yksin Eurojackpotista yli 61 miljoonaa euroa.

"Voittoja on enemmän kuin todennäköisyyslaskennalla voitaisiin olettaa. Suomessa on poikkeuksellista tuuria", Veikkauksen tiedottaja Niina Veino sanoo.

Suomessa myös pelataan Eurojackpotia asukaslukuun nähden eniten Euroopassa.

Tällä kertaa voittorivi pelattiin Jämsässä.

"Meillä on niin paljon Himos-matkailijoita, että päätyvätkö voitot Jämsään, sitä on vaikea sanoa", Jämsän kaupunginjohtaja Ilkka Salminen sanoo.

Jos Jämsään nyt kuitenkin tuli joulun välipäivinä kymmenen miljonääriä yhdessä yössä, Salmisella on toive. "Toivottavasti käyttävät rahaa paikkakunnalla ja alueella, suomalaisen työn hyväksi."

Salmisellakin on ehdotuskin. "Voi vaikka laittaa mökkiä Himokselle. Siellä on paljon tapahtumia ja majoituksesta on pulaa, ei riitä aina petipaikat. Matkailu olisi varmasti hyvä kohde ja kunta saisi kiinteistöverotuloja. Tulisi myös rakentamisaikaisia työpaikkoja."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat