Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"Työväenliikkeen pahin jyrsijä"

Kotimaa
 

Kun Lasse Laatunen täytti 60 vuotta, hän sai neuvottelutovereiltaan lahjaksi täytetyn citykanin, jossa luki "työväenliikkeen pahimmalle jyrsijälle". Hän pitää lahjasta edelleen.

Laatunen aloitti uransa Suomen työnantajien yleisen ryhmän asiamiehenä vuonna 1973. Sen jälkeen hän on ollut johtotehtävissä Elinkeinoelämän keskusliitossa ja sen edeltäjissä.

Laatunen oli ratkaisevassa asemassa muun muassa silloin, kun työnantajilta poistettiin kansaneläkemaksu, joka kevensi työnantajien vuosikustannuksia noin miljardilla eurolla. Hän oli keskeisiä päättäjiä myös syksyn suuressa eläkeuudistuksessa ja syksyn 2013 palkkasovussa.

Laatunen tuli kuuluisaksi julkisuuteen vuotaneesta tekstiviestistään, jossa hän patisti Akavan neuvottelijoita niin sanotun Lex Nokian puolelle. Lex Nokia tunnetaan myös kritiikkiä saaneena urkintalakina, joka antaa yrityksille oikeuden selvittää verkkonsa käyttäjien tunnistamistietoja tietyin ehdoin.

Eläkkeellä hän aikoo golfata, hiihtää ja hoitaa metsäpalstaansa Heinolassa. Politiikkaan sitoutumaton Laatunen ei aio lähteä.

"Ainoa luottamustoimi, johon olen suostunut, on Hetan musiikkipäivien suojelija. Olen harkinnut konsulttihommia, mutta jos niihin päädyn, en aio häpäistä pitkäaikaista työnantajaani."

Yksi ongelmissa oleva kunta on jo pyytänyt häneltä apua.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat