Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Haittasivatko palvelunestohyökkäykset pankkiasiointia?

Kotimaa
 
Barbara Tenuta:"En käytä Nordeaa tai Osuuspankkia, joten minulla ei ole ollut mitään ongelmia. Olen opiskelija ja tilillä on niin vähän rahaa, etteivät tällaiset hyökkäykset oikeastaan huoleta tai mietitytä."
Barbara Tenuta:"En käytä Nordeaa tai Osuuspankkia, joten minulla ei ole ollut mitään ongelmia. Olen opiskelija ja tilillä on niin vähän rahaa, etteivät tällaiset hyökkäykset oikeastaan huoleta tai mietitytä."
Aleksi Salonen:"Verkkopankissa oli ongelmia uudenvuodenaattona, kun yritin maksaa laskuja. Piti odottaa päivä, ennen kuin pystyin maksamaan. Äsken nostin rahaa ja kaikki toimi siinä hyvin."
Aleksi Salonen:
"Verkkopankissa oli ongelmia uudenvuodenaattona, kun yritin maksaa laskuja. Piti odottaa päivä, ennen kuin pystyin maksamaan. Äsken nostin rahaa ja kaikki toimi siinä hyvin."
Heli Toikkanen:"En ole nyt pariin päivään käyttänyt verkkopankkia, mutta ainakin nyt automaatilla rahaa nostettaessa kaikki toimi normaalisti.En ole koskaan osannut pelätä tällaisia hyökkäyksiä."
Heli Toikkanen:
"En ole nyt pariin päivään käyttänyt verkkopankkia, mutta ainakin nyt automaatilla rahaa nostettaessa kaikki toimi normaalisti.
En ole koskaan osannut pelätä tällaisia hyökkäyksiä."
Antti Meriläinen:"Tänään viimeksi maksoin laskuja verkossa, eikä siinä ollut mitään ongelmia. Mutta kyllä tällaiset uutiset tietysti mietityttää, onneksi toistaiseksi olen selvinnyt ongelmitta."
Antti Meriläinen:
"Tänään viimeksi maksoin laskuja verkossa, eikä siinä ollut mitään ongelmia. Mutta kyllä tällaiset uutiset tietysti mietityttää, onneksi toistaiseksi olen selvinnyt ongelmitta."
Janina Christides:"Minun ei ole tarvinnut käyttää verkkopankkia hetkeen, joten en ole huomannut mitään ongelmia. Kyllähän tällaiset hyökkäykset joskus mietityttää, mutta tähän asti kaikki on toiminut hyvin."
Janina Christides:
"Minun ei ole tarvinnut käyttää verkkopankkia hetkeen, joten en ole huomannut mitään ongelmia. Kyllähän tällaiset hyökkäykset joskus mietityttää, mutta tähän asti kaikki on toiminut hyvin."
Severi Kokko:"Äsken nostin käteistä automaatista ja tänään käytin verkkopankkia. Kaikki toimi normaalisti. Kyllä tällaiset hyökkäykset huolestuttaa, kun kuitenkin omista rahoista on kyse."
Severi Kokko:
"Äsken nostin käteistä automaatista ja tänään käytin verkkopankkia. Kaikki toimi normaalisti. Kyllä tällaiset hyökkäykset huolestuttaa, kun kuitenkin omista rahoista on kyse."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat