Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Halla-aho moitti Lännen Medialle Soinin maahanmuuttolinjaa

Kotimaa
 

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho moittii puolueen puheenjohtajan Timo Soinin linjaa maahanmuuttokysymyksissä.

Halla-ahon mukaan kriittinen suhtautuminen maahanmuuttoon on keskeinen osa puolueen kannatusta, ja aihe pitäisi nostaa puolueen kärkiteemaksi.

"Puoluejohdossa aihe on koettu ikäväksi. Esimerkiksi puheenjohtaja Timo Soini on sanonut, että maahanmuutto ei häntä henkilökohtaisesti kiinnosta. Koen, että kenttämme on asiasta vahvasti eri mieltä kuin Soini", Halla-aho kertoi Lännen Median lehtien haastattelussa sunnuntaina.

Halla-ahon mukaan ylivoimainen enemmistö perussuomalaisten potentiaalisista kannattajista sijoittaa maahanmuuttoon liittyvät ongelmat kolmen tärkeimmän asiakokonaisuuden joukkoon.

Halla-ahon mielestä maahanmuutosta on keskusteltava avoimesti, koska maahanmuuttajat tarvitsevat paljon julkisesti rahoitettuja palveluita.

"Suomeen muuttaa enemmän ihmisiä, kuin mitä Suomi pystyy kotouttamaan. Kehitys näkyy surkeissa työllisyys- ja rikosluvuissa sekä syrjäytymisessä ja koulupudokkaiden määrässä. Seurauksena on negatiivinen kierre, joka Ruotsissa on jo voimakkaasti käynnissä", hän sanoo.

Helsingin Sanomien joulukuisen gallupin mukaan perussuomalaisia kannattaa 14,2 prosenttia suomalaisista. Vaalikauden alkupuolella gallupkannatus oli pitkälti yli 20 prosenttia.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat