Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Perheen talouskyselyn vastauksia

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

"Meillä on mieheni kanssa kaikki rahat yhteisiä, niin palkat kuin lainatkin. Palkat menevät yhteiselle tilille, josta sitten maksetaan kaikki. En ole koskaan oikein ymmärtänyt aviopareja, joilla on erilliset tilit ja jokaisesta kauppalaskusta pitää sitten neuvotella, kumpi maksaa."
Nainen, 43 vuotta

"Olemme alusta lähtien pitäneet kaikki tulot ja menot yhteisellä tilillä. Toimii erinomaisesti, eikä toisen tarvitse olla kerjäläinen omassa kodissaan."
Mies, 36 vuotta

"Meillä on yhteinen tili, jolle molemmat laittavat saman summan. Siltä maksetaan yhteiset menot. Lisäksi molemmat säästävät saman summan yhteiselle säästötilille. Mitä jää yli, jää omaan käyttöön. Kun puolisoni oli kotona lapsen kanssa, maksoin tilille enemmän kuin hän."
Mies, 35 vuotta

"Meillä on yksi yhteinen tili, jolle maksetaan kummankin palkat. Usein unohdan, että tämä olisi ylipäänsä järjestettävissä millään muulla järkevällä tavalla."
Nainen, 36 vuotta

"Puolisoni kanssa päivitämme menomme Google-kalenteriin. Ajasta ja menoista riittely on siivouksen ja rahankäytön ohella turhimpia syitä riidellä. Hankinnat kirjaamme Exceliin ja tasaamme kulut vuoden lopuksi. Siivouksen olemme ulkoistaneet siivousfirmalle."
Nainen, 37 vuotta

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Haluatko lukea koko artikkelin?

Uusimmat