Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mies ampui vaimonsa lainaamallaan aseella

Aseen lainannutta tuttavaa epäillään törkeästä kuolemantuottamuksesta

Kotimaa
 

Itä-Suomen poliisi on saanut valmiiksi Kiteellä heinäkuussa tapahtuneen henkirikoksen tutkinnan. Tapausta tutkittiin murhana, mutta koska murhasta epäilty on kuollut, tapausta ei viedä syyteharkintaan.

Heinäkuisena iltana Kiteen Ruppovaarassa sijaitsevaan omakotitaloon hälytettiin poliisi ja sairaankuljetusyksiköitä, koska pihasta oli kuulunut laukauksia ja naisen huutoa. Paikalle tullut poliisi löysi talossa asuneen avioparin kuolleena. Heillä oli ampumahaavoja.

Poliisin mukaan kiteeläinen vuonna 1965 syntynyt mies oli aiemmin päivällä pyytänyt tuttavaltaan lainaksi asetta, jotta hän voisi lopettaa pihapiirissä oleskelevan kissan. Tuttava oli lainannut hänelle haulikkomallisen aseen alkuillasta.

Aseen saanut mies oli ajanut kotiin ja ampunut lainaamallaan haulikolla vuonna 1970 syntyneen vaimonsa. Tämän jälkeen mies oli ampunut itsensä.

Teon motiivi jäi poliisille arvoitukseksi.

Esitutkinnassa selvisi, että pariskunnan avioliitto oli ollut ajoittain riitaisa. Ampujalla ei ollut hallussapitolupaa aseelle.

Aseen lainaamista koskeva esitutkinta on valmistunut ja edennyt syyteharkintaan. Tällä hetkellä aseen lainannutta tuttavaa epäillään ampuma-aserikoksesta ja törkeästä kuolemantuottamuksesta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat