Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Poliisin toimintaan liittyviä kuolemia

Kotimaa
 

Putkakuolema 2012

Poliisi taltutti putkassa riehuneen miehen ampumalla häntä etälamauttimella kahdeksan kertaa Vantaalla. Mies kuoli putkaan, mutta sähköiskujen vaikutus kuolemaan jäi epäselväksi ja poliisit vapautuivat rikosepäilyistä.

Vahingonlaukaus 2010

Poliisivankilan vartija kuoli, kun poliisimies laukaisi vahingossa virka-aseen Pudasjärvellä.

Humppilan piiritys 2009

Poliisi ampui aseistautunutta miestä ylävartaloon piiritystilanteen yhteydessä Humppilassa. Hän kuoli saamiinsa vammoihin sairaalassa. Ampumishetkellä mies oli palaamassa aseen kanssa asuntoon. Hän oli aiemmin uhannut surmata asunnossa olleen ihmisen.

Lahden ammuskelu 1997

Mies ammuskeli katkaistulla haulikolla asunnossa Lahdessa. Poliisi ampui miehen puhuttuaan hänen kanssaan useasti puhelimessa.

Ryöstäjän kuolema 1995

Poliisi ampui leikkiaseella uhanneen taksiryöstäjän piiritystilanteen yhteydessä Helsingin Vesalassa.

Hirsalan piiritys 1994

Mies kuoli poliisin ampumiin hauleihin Hirsalan piiritystilanteen yhteydessä Kirkkonummella. Poliisi oli piirittänyt huvilaa yli kaksi vuorokautta. Mies ampui useita kymmeniä laukauksia useilla aseilla, aiheutti tulipalon palopommeillaan ja pakotti helikopterin tekemään pakkolaskun ampumalla sen pohjan läpi.

Mikkelin tori 1986

Poliisin piirittämä mies räjäytti itsensä ja panttivankinsa Mikkelin torilla. Poliisin valmiusryhmä Karhua johtanut komisario tuomittiin kuolemantuottamuksesta, koska hän ei ollut päästänyt torille saarrettua sieppaajan autoa jatkamaan matkaa poliisijohdon ohjeista huolimatta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat