Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Halla-aho ei lähde ehdolle

Kotimaa
 

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Jussi Halla-aho kertoi perjantaina vastoin ennakko-odotuksia, ettei lähde ehdolle eduskuntavaaleissa.

"Aavistin, mutta en tiennyt", Timo Soini sanoo. "Olen tyytyväinen siihen, että Halla-aho osallistuu kampanjointiin."

Pari viikkoa sitten Halla-aho kritisoi Lännen median haastattelussa Soinia siitä, että maahanmuuttoasiat eivät ole olleet kylliksi esillä.

Soinin mukaan maahanmuutto on vain yksi osa puolueen ohjelmaa. Hän myöntää, ettei ole maahanmuuttokysymyksistä erityisen kiinnostunut.

"Niitä hoitaa Jussi Halla-aho, joka on niissä minua parempi."

Soini kertoo, että Halla-ahon johdolla valmistellaan parhaillaan perussuomalaisten maahanmuutto-ohjelmaa. "Se menee käytännössä sellaisenaan meidän vaaliohjelmaamme."

Perussuomalaisten ja nykyisen hallituksen maahanmuuttolinja eroaa Soinin mielestä siinä, että hallitus ei ole puuttunut kotouttamisessa oleviin ongelmiin. Soini olisikin valmis panemaan lisää rahaa maahanmuuttajien suomen kielen opetukseen.

Soini arvioi, että Suomi pitää kiinni niistä kansainvälisistä sopimuksista, joihin se on sitoutunut.

"Emme hyväksy sosiaalisia perusteita maahanmuutolle. Tässä on se linja."

Työperäiseen maahanmuuttoon Soini suhtautuu varsin suopeasti.

"Niinhän me suomalaisetkin menemme muualle töihin. Erivapauksia ei saa olla. Vastustan sitä, että etnisyyden tai uskonnon perusteella saisi etuja."

Halla-aho pysyy Brysselissä
Halla-aho pysyy Brysselissä
Europarlamentaarikko Jussi Halla-aho yllätti perjantaina ilmoittamalla, että hän ei asetukaan ehdolle kevään eduskuntavaaleissa. Halla-aho sanoo olevansa tarpeellisempi Brysselissä. Yllätys on myös se, että Halla-aho ei kertonut päätöksestään aiemmin puoluejohtaja Timo Soinille. Halla-ahon mielestä riittää, että Helsingin piirin puheenjohtajalle hän ennalta ratkaisunsa ilmoitti. Toimittaja Eeva Palojärvi, kuvaaja Janne Järvinen.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat