Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Mihin vaalibudjetti käytetään?

Kotimaa
 
Minna Arve Kokoomuksen puoluesihteeri"Miljoonan euron budjetti sisältää puoluetoimiston toteuttaman kampanjan, joka pitää sisällään mainonnan ja viestinnän suunnittelun, tutkimustyön, varsinaisen mainonnan sekä tilaisuudet. Mainontaan ja sen suunnitteluun kuluu suurin osa."
Minna Arve Kokoomuksen puoluesihteeri
"Miljoonan euron budjetti sisältää puoluetoimiston toteuttaman kampanjan, joka pitää sisällään mainonnan ja viestinnän suunnittelun, tutkimustyön, varsinaisen mainonnan sekä tilaisuudet. Mainontaan ja sen suunnitteluun kuluu suurin osa."

Reijo Paananen Sdp:n puoluesihteeri "Valtaosa käytetään mainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi panostamme ehdokkaidemme tunnettuuden lisäämiseen sekä paperin että internetin kautta. Kahta uutta vaalipiiriä tuemme lisäpanostuksella."
Reijo Paananen Sdp:n puoluesihteeri
"Valtaosa käytetään mainonnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi panostamme ehdokkaidemme tunnettuuden lisäämiseen sekä paperin että internetin kautta. Kahta uutta vaalipiiriä tuemme lisäpanostuksella."

Riikka Slunga-Poutsalo Perussuomalaisten puoluesihteeri"Suurin osa budjetista käytetään puolueen mainontaan eri tiedotusvälineissä."
Riikka Slunga-Poutsalo Perussuomalaisten puoluesihteeri
"Suurin osa budjetista käytetään puolueen mainontaan eri tiedotusvälineissä."

Timo LaaninenKeskustan puoluesihteeri"Tarkempaa jakoa emme etukäteen kerro. Sen voin sanoa, että painopiste siirtyy perinteisestä lehti- ja tv-mainonnasta jonkin verran uusiin some-välineisiin."
Timo LaaninenKeskustan puoluesihteeri
"Tarkempaa jakoa emme etukäteen kerro. Sen voin sanoa, että painopiste siirtyy perinteisestä lehti- ja tv-mainonnasta jonkin verran uusiin some-välineisiin."

Johan Johansson Rkp:n puoluesihteeri"Isommat menoerät ovat mainonta [ilmoituksia ja some], ehdokastuki ja kampanjamateriaali."
Johan Johansson Rkp:n puoluesihteeri
"Isommat menoerät ovat mainonta [ilmoituksia ja some], ehdokastuki ja kampanjamateriaali."

Asmo Maanselkä Kristillisdemokraattien puoluesihteeri"Budjetti jakautuu yleistukeen ja vaalipiireille annettavaan tukeen."
Asmo Maanselkä Kristillisdemokraattien puoluesihteeri
"Budjetti jakautuu yleistukeen ja vaalipiireille annettavaan tukeen."

Lasse Miettinen Vihreiden puoluesihteeri"Emme ole vielä tehneet lopullisia päätöksiä budjetin jakautumisesta. Suuri osa budjetista kuluu kattokampanjan markkinointiratkaisuihin eri medioissa, mutta on selvää, että tv-mainontaan ei niukkaa budjettia kannattane kohdentaa."
Lasse Miettinen Vihreiden puoluesihteeri
"Emme ole vielä tehneet lopullisia päätöksiä budjetin jakautumisesta. Suuri osa budjetista kuluu kattokampanjan markkinointiratkaisuihin eri medioissa, mutta on selvää, että tv-mainontaan ei niukkaa budjettia kannattane kohdentaa."

Marko Varajärvi Vasemmistoliiton puoluesihteeri"Suurin osa menee vaali-ilmoitteluun, mainontaan ja tilaisuuksien järjestämiseen. Meille on palkattu eduskuntavaalikoordinaattori tekemään vaalityötä."
Marko Varajärvi Vasemmistoliiton puoluesihteeri
"Suurin osa menee vaali-ilmoitteluun, mainontaan ja tilaisuuksien järjestämiseen. Meille on palkattu eduskuntavaalikoordinaattori tekemään vaalityötä."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat