Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Neuvosto on korkea-arvoinen joukko

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Tutkimus- ja innovaationeuvosto on valtioneuvoston asettama neuvoa-antava elin, joka valmistelee tiede-, teknologia- ja innovaatiopolitiikkaan liittyviä ehdotuksia.

Neuvoston jäsenet ovat korkea-arvoinen joukko: sitä johtaa pääministeri Alexander Stubb (kok), ja varapuheenjohtajina toimivat opetus- ja viestintäministeri Krista Kiuru (sd) sekä elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok). Lisäksi kokoonpanoon kuuluvat muun muassa valtiovarainministeri Antti Rinne (sd), puolustusministeri Carl Haglund (r), peruspalveluministeri Susanna Huovinen (sd) ja sisäministeri Päivi Räsänen (kd) sekä tieteen ja elinkeinoelämän asiantuntijoita.

Neuvosto jakautuu kahtia tiede- ja koulutusjaostoon sekä teknologia- ja innovaatiojaostoon.

Tiede- ja koulutusjaosto pohtii tiedepolitiikan tulevaisuutta, ja suurin osa tämän artikkelin ehdotuksista on sen vastuulla.

Jaostoa johtaa Krista Kiuru, ja siihen kuuluvat muun muassa Suomen Akatemian johtaja Heikki Mannila, Tampereen yliopiston rehtori Kaija Holli, Saimaan ammattikorkeakoulun rehtori Anneli Pirttilä sekä professorit Arto Mustajoki Helsingin yliopistosta ja Päivi Törmä Aalto-yliopistosta.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat