Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vanki sai sakkoja Aarnion pahoinpitelystä

Mies kertoi syyksi "oivan tilaisuuden potkaista" entistä poliisipäällikköä

Kotimaa
 
Jari Aarnio
Jari Aarnio

Noin 30-vuotias vanki tuomittiin tiistaina Vantaan käräjäoikeudessa sakkoihin Helsingin huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion pahoinpitelystä. Mies joutuu maksamaan 30 päiväsakkoa eli yhteensä 180 euroa sakkoja.

Lisäksi mies määrättiin maksamaan Aarniolle 100 euroa korvausta kivusta ja särystä. Aarnio oli vaatinut 400 euron korvauksia.

Oikeudenkäynti oli ohi vajaassa puolessa tunnissa. Aarnio itse ei ollut paikalla istunnossa.

Tuomion mukaan vanki potkaisi Aarniota vasempaan kylkeen syyskuun lopussa Vantaan vankilassa fysioterapiaryhmässä. Aarnio kaatui maahan ja tunsi kipua. Hänen kylkeensä tuli lievä lihasvamma.

Vanki myönsi oikeudelle, että hän on potkaissut Aarniota kerran. Hän ei osannut kertoa mitään syytä tekoonsa vaan sanoi potkaisseensa hetken mielijohteesta.

"Aarniolle ei tästä menettelystä ole aiheutunut edes mustelmaa. Kyse on ollut enemmänkin kaatamisesta kuin potkaisemisesta", vangin asianajaja sanoi oikeudelle.

Vanki kuvaili oikeudelle huomanneensa, että hänelle tuli "oiva tilaisuus potkaista" Aarniota. Eteenpäin suuntautunutta potkua mies kuvaili keskivahvaksi. Sen seurauksena Aarnio kaatui maahan.

Aarnio ei ole ollut virkatoimissaan tekemisissä kyseisen vangin asioiden kanssa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat