Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Idioottikeskustelua, sanoo Sipilä

Kotimaa
 

Hetken aikaa näytti siltä, että eduskuntavaalikeskusteluun olisi eksynyt selkeä mielipide, valtavirrasta poikkeava kanta.

Vuorokautta myöhemmin moinen erehdys oli korjattu. Kun puheenjohtaja Juha Sipilältä (kesk) kysyy puolueen keskiolutkannan pyörtämisestä, rauhallisen miehen maineessa oleva puoluejohtaja suuttuu.

Hänen mukaansa keskustelu siitä, oliko asia keskustan vaaliohjelmassa vai ei edustaa "idioottikeskustelua". Alkoholihaitoista sitä vastoin on hänestä tärkeää keskustella.

Maanantaina uutisoitiin, että keskusta haluaa palauttaa keskioluen Alkoon. Tiistaina Sipilä kiirehti vakuuttamaan, että puolue ei ole viemässä keskiolutta pois kaupoista.

Sipilän mukaan keskusta halusi tuoda keskiolutasian keskusteluun jo kaksi vuotta sitten, mutta tuolloin ketään ei kiinnostanut. "Paikalla oli vain viisi toimittajaa."

Pian puoluejohdolle kuitenkin selvisi, että keskiolut Alkoon -keino ei saisi kannatusta sen paremmin muilta puolueilta, kansalaisjärjestöiltä kuin kansalaisiltakaan. Siitä luovuttiin.

Sipilän mukaan keinosta luopuminen ei kuitenkaan tarkoita, että puolue ei ajaisi muutosta alkoholikulttuuriin ja alkoholihaittojen vähentämiseen.

Gallup-suosionsa huipulla olevan keskustan puheenjohtaja puhuu mielellään uudenlaisesta tavasta tehdä politiikkaa.

Onko se sitä, että kanta pyörretään ensimmäisen vastoinkäyminen tullen?

"Luovuimme keinosta, joka ei saanut kannatusta mistään", Sipilä sanoo. Hänestä on outoa, että kannatusta ei tullut edes raittiusjärjestöiltä.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat