Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Vapaavuori Antti Rinteelle: Mutapainit pitäisi jättää

Kokoomuksen mukaan Sdp:n riidan haastaminen on turhanpäiväistä

Kotimaa
 

Elinkeinoministeri Jan Vapaavuori (kok) toivoo, että poliitikot jättäisivät "turhanaikaiset mutapainit parempien aikojen iloksi". Vapaavuoren mukaan riitelyn sijasta nyt pitäisi keskittyä siihen, miten "Suomi saadaan tolpilleen, liikkeelle ja kasvuun".

Vapaavuori suuntaa viestinsä ennen kaikkea Sdp:n puheenjohtaja Antti Rinteelle, joka lauantain Helsingin Sanomissa toivoi pääministeri Alexander Stubbin (kok) laittavan "kokoomuksen eduskunta- ja ministeriryhmän kuriin".

Rinteen mukaan kokoomus jarruttaa useita merkittäviä rakennepoliittisia päätöksiä kuten Helsinkiin kaavailtua Pisararataa, pääkaupunkiseudun metropolihallintoa sekä toisen asteen koulutukseen kaavailtuja leikkauksia. Rinne kertoi haastattelussa pelkäävänsä, että päätöksenteon takkuilun vuoksi luottoluokittaja Fitch saattaa alentaa Suomen luottoluokitusta.

Fitchin edustajat ovat tulossa Suomeen ensi viikolla.

"Varsin luovaa väittää, että kangertelu jossakin yksittäisessä ratahankkeessa tai pääkaupunkiseudun uuden hallintoportaan luonnissa vaarantaisi luottoluokituksen", Vapaavuori kuittaa Rinteen huolen.

Rinne totesi haastattelussa, että hän itse ja koko Sdp "tukevat voimakkaasti" pääministeri Stubbia, jotta tämä laittaisi puolueensa ruotuun.

Kokoomuksessa Rinteen tukilupaus koettiin pahimmanlaatuisena riidan haastamisena.

Vapaavuoren mukaan ihmiset ovat kyllästyneitä poliitikkojen riitelyyn ja toisten sättimiseen. "Tämä vaalikausi ei ollut menestys. Syyllisten etsimisen sijaan pitäisi kuitenkin katsoa eteenpäin ja varmistaa, että seuraavasta tulee parempi. Jos jäädään jänkkäämään, niin on vaarana, että seuraavakin vaalikausi menee pieleen", Vapaavuori sanoo.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat