Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Juha Sipilän poika kuoli yllättäen

Keskustan puheenjohtaja keskeyttää vaalityön ja muun ohjelmansa toistaiseksi

Kotimaa
 

Keskustan puheenjohtajan Juha Sipilän poika Tuomo Sipilä on kuollut. Sipilä kertoi asiasta keskiviikkona blogissaan.

"Nämä ovat raskaimmat sanat, mitä olen koskaan kirjoittanut. Rakas poikamme, kuopuksemme Tuomo, menehtyi yöllä yllättäen leikkauksen jälkikomplikaatioon", Sipilä kirjoittaa.

"Käsittämättömän syvältä kouraisevan surun keskellä kumpuaa kiitollisuus sinulle, Tuomo, elämänmyönteisyydestäsi ja ilosta, jota tuotit meille liian lyhyeksi jääneen elämäsi aikana."

Sipilän Tuomo-poika oli parikymmentä vuotta vanha.

Keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko kommentoi suru-uutista.

"Juhaa ja hänen perhettään kohdannut suru-uutinen järkyttää meitä kaikkia ja pysäyttää pohtimaan elämää sekä sen rajallisuutta. Koko keskustaväen ja puoluejohdon ajatukset ovat nyt Juhan ja hänen perheensä luona."

Sipilä keskeyttää kampanjoinnin huhtikuun vaaleihin "toistaiseksi". Saarikon mukaan Sipilän ohjelma on ainakin loppuviikon osalta peruttu.

"Juha tulee takaisin kun jaksaa. Meidän muiden tehtävä on huolehtia siitä, että puolueen vaalikampanjaa ja -työtä jatketaan suunnitelmien mukaisesti", Saarikko sanoo.

"Tuomo oli aktiivinen ja pidetty keskustatoimija Pohjois-Pohjanmaalla ja keskustanuorten parissa. Hänellä oli puolueessa luottamustoimia, ja tiedän että hänen poismenonsa on suuri suru myös ystäville keskustanuorissa."

Suomalaiset poliitikot esittivät keskiviikkona laajasti surunvalitteluja Sipilän pojan äkillisen kuoleman johdosta.

"Nuori mies lähtee liian aikaisin. Oikein paljon voimia ja rakkautta koko perheelle", pääministeri Alexander Stubb (kok) sanoi.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat