Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

HS:n iPad-sovellus on uudistettu

Sovelluksen ulkoasua on parannettu ja sisältöä on tarjolla luettavaksi aiempaa enemmän

Kotimaa
 
Minttu Linjala
Video esittelee HS:n uuden iPad-sovelluksen
Video esittelee HS:n uuden iPad-sovelluksen
HS:n iPad-sovellus on uudistettu. Uutiset, lifestyle-sisällöt, HSTV ja Kirjasto ovat selkeämpiä ja helposti löydettävissä. Video esittelee uuden sovelluksen.

Helsingin Sanomien uudistettu sovellus iPadille ja iPhonelle on julkaistu. Sovelluksen ulkoasua on parannettu ja sisältöä on tarjolla luettavaksi aiempaa enemmän.

Näkyvin uudistus aiempaan sovellukseen verrattuna on ruudun vasemmassa reunassa oleva sivupalkki. Sen kautta pääsee lukemaan päivän lehteä, jatkuvasti päivittyvää uutisvirtaa ja HS:n lifestyle-sisältöä sekä katselemaan HSTV:n ohjelmia ja lukemaan HS Kirjaston kirjoja.

"HS:n sovelluksen tarjonta alkoi olla niin monipuolista, että sisältö piti järjestää selkeämmin hahmotettaviksi kokonaisuuksiksi. Uskomme, että uusi sovellus on lukijoille miellyttävämpi käyttää ja helpottaa HS:n sähköistä lukemista entisestään", sanoo toimituspäällikkö Petri Korhonen.

Uudistukset alkavat nyt iPad-sovelluksesta, ja lähiaikoina HS julkaisee parannetut versiot Android- ja Windows-sovelluksista.

Käyttääksesi HS:n sovellusta tarvitset HS Verkko Plus -tilauksen tai paperilehden ja digitaalisen tilauksen sisältävän yhdistelmätilauksen.

Jos et ole käyttänyt HS:n sovellusta laitteessasi aikaisemmin, voit kokeilla sitä kahden viikon ajan maksutta.

 

Lataa sovellus menemällä
iPhonella tai iPadilla osoitteeseen HS.fi/apple

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat