Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rikollispomon sisko: Veljeni toimi välimiehenä

Aarnio-käräjillä alkoi syytettyjen kuuleminen

Kotimaa
 

Huumepoliisin entisen päällikön Jari Aarnion lahjusjutun oikeudenkäynnissä kuultiin tiistaina ensimmäisiä syytettyjä. Keskeisimmin juttuun liittyi syytteessä olevan rikollispomon siskon kuuleminen. Sisko on syytteessä rekisterimerkintärikoksesta.

Nainen oli sijoittajana ja vastuuhenkilönä yrityksessä, joka syyttäjän mukaan oli todellisuudessa Aarnion hallinnassa. Yhtiö teki 200 000 euron sijoituksen seurantalaiteyhtiö Trevociin.

Sisko sanoi oikeudessa, ettei ole edes kuullut Aarnion nimeä muualta kuin uutisista. Hänen mukaansa idea sijoitukseen tuli hänen veljeltään. Veli auttoi myös lakimiehen hankkimisessa sijoituksen tekemistä varten.

Nainen kertoi oikeudessa, ettei koskaan tavannut sen enempään Trevocin toimijoita kuin asioita hoitanutta lakimiestäkään. Välimiehenä toimi hänen veljensä, joka antoi tiedot sijoituskohteesta ja välitti papereita.

Syyttäjä ihmetteli, miksi nainen teki lainarahalla 200 000 euron sijoituksen tapaamatta yrityksen toimijoita, tietämättä tarkemmin yrityksen tuotteista tai käymättä läpi tilinpäätöstietoja. "Kai teillä joku ajatus on ollut, että tässä on joku innovaatio, joka räjäyttää pankin?"

"Kyllä minulla on ollut ajatus ja se on puhtaasti usko ihmisiin. Se on mun bisnes. Se on mun juttu. Uskoin siihen tietoon, minkä olin saanut", nainen vastasi.

Syyttäjä kysyi myös, miksi veli toimi välimiehenä. Nainen vastasi, että syy oli inhimillinen.

"Olin tosi iloinen, että veljeltäni tulee tällainen idea ja että hän osallistuu sen eteenpäin viemiseen ja osallistuu papereiden kuljettamiseen minun puolestani."

Nainen, kuten kaikki muutkin syytetyt ovat kiistäneet syyllistyneensä rikoksiin.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat