Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Rokotukset muistetaan vaihtelevasti

Kotimaa
 
Laura HakolaTuuri1. Lokakuussa, kun kävin eteläisessä Afrikassa kuudessa maassa koulun kanssa. Keltakuumeen otin, ja äh, en muista, minkä toisen. Hepatiitit minulla olivatkin voimassa.2. En tiennyt ennen matkaa. Soitin äidillekin, joka kävi terveyskeskuksessa selvittelemässä.
Laura HakolaTuuri1. Lokakuussa, kun kävin eteläisessä Afrikassa kuudessa maassa koulun kanssa. Keltakuumeen otin, ja äh, en muista, minkä toisen. Hepatiitit minulla olivatkin voimassa.2. En tiennyt ennen matkaa. Soitin äidillekin, joka kävi terveyskeskuksessa selvittelemässä.

1. Milloin viimeksi otit rokotuksen? 2. Mitkä rokotukset sinulla ovat voimassa? 3. Huolettaako rokotusturvallisuus?

Marita ViertonenHattula1. Punkkirokotus muutama vuosi sitten.2. Kyllä niiden pitäisi olla.3. Moni ehkä nykyään suhtautuu rokotuksiin kielteisesti. Tytöille suunnattua kohdunkaulansyövän rokotusta pohditaan ja kokemukset sikainfluenssarokotteesta tekivät ihmisistä varovaisempia.
Marita Viertonen
Hattula
1. Punkkirokotus muutama vuosi sitten.
2. Kyllä niiden pitäisi olla.
3. Moni ehkä nykyään suhtautuu rokotuksiin kielteisesti. Tytöille suunnattua kohdunkaulansyövän rokotusta pohditaan ja kokemukset sikainfluenssarokotteesta tekivät ihmisistä varovaisempia.
Miikka SavolainenJyväskylä1. Ennen ulkomaan matkaa Sri Lankaan 2011. Ne olivat niitä jotakin yleisimpiä rokotuksia, mitä nyt lapsena on otettu.2. Tiedän, mutta en muista. Onhan ne itsellänikin jossain ylhäällä.3. Ei omasta puolestani. Mutta jos olisi lapsia, niin miettisin tarkkaan. Rokotteissa voi olla riskejä, aivan kuten sikainfluenssarokotteessa.
Miikka Savolainen
Jyväskylä
1. Ennen ulkomaan matkaa Sri Lankaan 2011. Ne olivat niitä jotakin yleisimpiä rokotuksia, mitä nyt lapsena on otettu.
2. Tiedän, mutta en muista. Onhan ne itsellänikin jossain ylhäällä.
3. Ei omasta puolestani. Mutta jos olisi lapsia, niin miettisin tarkkaan. Rokotteissa voi olla riskejä, aivan kuten sikainfluenssarokotteessa.
Heikki LauttiaHämeenlinna1. A- ja B-hepatiitit kaksi vuotta sitten. Ai niin, ja kausi-influenssa joulukuussa, tietenkin.2. En muista niitä ulkoa, mutta tunti sitten katsoin Diacorin sivuilta omani.3. Ei. Tai ehkä siinä mielessä, että jos pieniä lapsia jätetään rokottamatta vanhoihin tauteihin niin kolmansista maista tulevien ihmisten mukana taudit voivat taas levitä kuin kulovalkea.
Heikki Lauttia
Hämeenlinna
1. A- ja B-hepatiitit kaksi vuotta sitten. Ai niin, ja kausi-influenssa joulukuussa, tietenkin.
2. En muista niitä ulkoa, mutta tunti sitten katsoin Diacorin sivuilta omani.
3. Ei. Tai ehkä siinä mielessä, että jos pieniä lapsia jätetään rokottamatta vanhoihin tauteihin niin kolmansista maista tulevien ihmisten mukana taudit voivat taas levitä kuin kulovalkea.
Sofianna NiskanenOulu1. Jäykkäkouristus. . . Ei, kun sikainfluenssarokote yläasteella! Ehkä vuonna 2010.2. En ehkä tarpeeksi hyvin tiedä, vaikka olenkin kiinnostunut terveydestäni. Olisi kyllä kiva tietää.3. Ei. Mutta ihmiset eivät ehkä ole tietoisia, mitä rokotuksia pitää milloinkin ottaa. Tiedotusta voisi lisätä.
Sofianna Niskanen
Oulu
1. Jäykkäkouristus. . . Ei, kun sikainfluenssarokote yläasteella! Ehkä vuonna 2010.
2. En ehkä tarpeeksi hyvin tiedä, vaikka olenkin kiinnostunut terveydestäni. Olisi kyllä kiva tietää.
3. Ei. Mutta ihmiset eivät ehkä ole tietoisia, mitä rokotuksia pitää milloinkin ottaa. Tiedotusta voisi lisätä.
Verneri ValasmoHelsinki1. Hyvä kysymys. Taisi olla 2012, kun otin Kaakkois-Aasian matkaa varten rokotuksen japanilaista aivokuumetta vastaan.2. Jaa. Lapsena saadut ovat kunnossa. Matkaa varten tuli plärättyä rokotuskortteja läpi.3. Kyllä se sikainfluenssa pani miettimään, ettei ehkä niin kevyesti kannattaisi rokottaa.
Verneri Valasmo
Helsinki
1. Hyvä kysymys. Taisi olla 2012, kun otin Kaakkois-Aasian matkaa varten rokotuksen japanilaista aivokuumetta vastaan.
2. Jaa. Lapsena saadut ovat kunnossa. Matkaa varten tuli plärättyä rokotuskortteja läpi.
3. Kyllä se sikainfluenssa pani miettimään, ettei ehkä niin kevyesti kannattaisi rokottaa.
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat