Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Laukaan pitseriasurmista epäilty on vangittu

Surmien syy on edelleen pimennossa

Kotimaa
 

Keski-Suomen käräjäoikeus on vanginnut Laukaan pitseriasurmista epäillyn miehen keskiviikkona iltapäivällä. Poliisi vaati 36-vuotiaan miehen vangitsemista todennäköisin syin epäiltynä kolmesta taposta.

Tutkinnanjohtajan, rikoskomisario Markku Latvalan mukaan epäilty ei ole toistaiseksi kertonut teolleen motiivia. Kuulusteluja on tehty tulkin välityksellä, ja ne ovat Latvalan mukaan vasta alkuvaiheessa.

"Tähän [motiiviin] ei ole vielä syvennytty. Toivottavasti se saadaan selville."

Poliisilla on kuitenkin tapahtumien kulusta jonkinlainen käsitys, johon haetaan vahvistusta.

Poliisi ei vielä ota kantaa siihen, onko mies myöntänyt tai kiistänyt henkirikokset. Latvalan mukaan kuulusteluissa ei ole ilmennyt erityisiä hankaluuksia.

"Kun hän on itsekin havahtunut tähän tapahtumaan, niin ei hän ole ollut kaikkein iloisimmalla päällä."

Rikostutkinta jatkuu huomenna epäillyn kuulusteluilla. Lisäksi poliisi tekee teknistä tutkintaa ja kuulee todistajia. Rikoksen asianomistajia ei ole vielä kuultu.

"Annetaan heille aikaa surra", Latvala sanoo.

Pitserian omistajapariskunta ja pitseriassa työskennellyt nainen kuolivat Laukaassa sunnuntaina iltapäivällä, kun heidät surmattiin pitserian sisätiloissa lyömäaseella.

Henkirikokset paljastuivat, kun sivullinen ilmoitti poliisille pitserian ulkopuolella sekavasti käyttäytyneestä miehestä ja poliisi meni selvittämään tilannetta. Poliisi otti lähistöltä kiinni epäillyn, joka on myös työskennellyt ravintolassa. Poliisin mukaan miehellä ei ole aiempaa rikostaustaa.

Sekä epäilty että uhrit ovat ulkomaalaistaustaisia. Kaikki ovat asuneet pitkään Suomessa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat