Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Miksi kannatus Nato-jäsenyyden hakemiseksi ei juuri kasva, vaikka Venäjän uhan katsotaan kasvaneen?

Kotimaa
 
Matti Klinge historian emeritusprofessori"Suomi ei uhkaa Venäjää millään tavalla. Suomi on ehkä ainoa naapurimaa, johon Venäjällä on hyvät ja rauhanomaiset suhteet, eikä venäläisillä ei ole mitään intressiä häiritä tätä yhteiselon tilannetta. Ainoa intressi syntyy, jos Suomi ei ole enää Suomi, vaan läsnä on muiden maiden aseellista voimaa."
Matti Klinge historian emeritusprofessori
"Suomi ei uhkaa Venäjää millään tavalla. Suomi on ehkä ainoa naapurimaa, johon Venäjällä on hyvät ja rauhanomaiset suhteet, eikä venäläisillä ei ole mitään intressiä häiritä tätä yhteiselon tilannetta. Ainoa intressi syntyy, jos Suomi ei ole enää Suomi, vaan läsnä on muiden maiden aseellista voimaa."

Jaakko Iloniemi kansainvälisen politiikan tuntija"Kansalaiset eivät usko, että siitä [Nato-jäsenyydestä] olisi apua. Mielestäni kansa on väärässä. Amerikan-vastaisuus johtuu kai siitä pelosta, että Yhdysvallat on ollut niin monesti huonosti päättyneissä sodissa. Kaikkihan ne ovat päättyneet huonosti."
Jaakko Iloniemi kansainvälisen politiikan tuntija
"Kansalaiset eivät usko, että siitä [Nato-jäsenyydestä] olisi apua. Mielestäni kansa on väärässä. Amerikan-vastaisuus johtuu kai siitä pelosta, että Yhdysvallat on ollut niin monesti huonosti päättyneissä sodissa. Kaikkihan ne ovat päättyneet huonosti."

Teija Tiilikainen Ulkopoliittisen instituutin johtaja"Tämä kertoo siitä, että kansalaiset odottavat johtajuutta kauan ratkaisematta olevaan asiaan. Eliitiltä, päättäjiltä ja puolueilta odotetaan kannannäyttöjä, puolueilta aktiivisempia Nato-jäsenyyttä tukevia kampanjoita. Näkyvimmät argumentit eliitiltä tulee siitä, miksi jäs=enyyttä ei kannata hakea."
Teija Tiilikainen Ulkopoliittisen instituutin johtaja
"Tämä kertoo siitä, että kansalaiset odottavat johtajuutta kauan ratkaisematta olevaan asiaan. Eliitiltä, päättäjiltä ja puolueilta odotetaan kannannäyttöjä, puolueilta aktiivisempia Nato-jäsenyyttä tukevia kampanjoita. Näkyvimmät argumentit eliitiltä tulee siitä, miksi jäs=enyyttä ei kannata hakea."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat