Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Heinäluoma: Eduskunta ei istu ensi viikolla

Kotimaa
 

Eduskunnan puhemies Eero Heinäluoma (sd) sanoo, että eduskunta ei istu enää ensi viikolla, vaikka vihreät ja vasemmistoliitto sitä edelleen toivovatkin. Torstaina vihreiden, vasemmistoliiton ja Rkp:n eduskuntaryhmät vaativat ylimääräisen täysistunnon järjestämistä paperittomien terveydenhoitoa koskevan lakiesityksen käsittelemiseksi.

"Puhemiesneuvosto puhui tilanteesta ja totesi, että kaikki asiat käsitellään kyllä sovittujen aikataulujen mukaan eli istunnot ovat tänään [torstaina], huomenna ja lauantaina. Puhemiesneuvosto oli ihan yksimielinen, että näiden aikataulujen mukaan mennään ja mitään ylimääräisiä vekslauksia ei tehdä", Heinäluoma sanoi HS:lle torstaina.

"Tämän asian [paperittomien terveydenhuollon] osaltahan tilanne on se, että siinähän on sitten uudella hallituksella mahdollisuus tuoda se uuteen eduskuntaan. Nykytilahan ei heikkene mihinkään. Mitään muutoksia nykytilanteeseen ei siis tule", Heinäluoma sanoi.

"Eduskunnan uskottavuus on vaakalaudalla", Rkp:n puheenjohtaja Carl Haglund sanoi HS:lle. Hän muistuttaa, että lain hyväksymisen takana on selvä poliittinen enemmistö. "Kyse on vaikeassa tilanteessa olevista ihmisistä. Tämä on ihmisoikeuskysymys ja moraalikysymys."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat