Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Nyt on aika hakea kesäleireille

Kotimaa
 

 Nyt on käynnissä haku valtaosaan lasten kesäleireistä. Suosituimmat ovat jo täyttyneet. Sopivia leirejä kannattaa etsiä esimerkiksi kuntien, seurakuntien, liikunta- ja kulttuurijärjestöjen, lasten- ja nuorten järjestöjen verkkosivuilta.

 Helsingin kaupungin nuorisoasiainkeskuksen harrastushausta leirejä on helppo etsiä. http://nk.hel.fi/harrastushaku/. Mukana on päivä- ja yöleirejä. Sieltä löytyy mm. taide-, sirkus-, leffa-, viljely-, ohjelmointi- ja eläintenhoitoleiriä. Esimerkiksi leffaleiri (päiväleiri) maksaa 25 euroa, Fallkullan kotieläintilan päiväleiri 55 euroa, esittävän taiteen Luova-päiväleiri 100 euroa.

 Vantaalla järjestetään 1–4-luokkalaisille liikunnallisia päiväleirejä kesäkuussa. Hinta 30 euroa. Haku alkaa huhtikuussa. Kaupungin nuorisokeskus järjestää yöleirejä leirikeskuksessaan Heinolassa. Hinnat 55–85 euroa. Kaupungin lisäksi kesäleirejä järjestävät ainakin Nuoret Kotkat, Vantaan pioneerit, Kansallinen Lastenliitto, 4H, Vantaan Luonnonystävät, NMKY.

 Espoolaislapsille järjestetään myös päivä- ja yöleirejä. On bändi-, melonta- ja vaellusleiriä, pelilabraa, satu- ja fantasialeirejä. Esimerkiksi bändileiri ja melontaleiri maksavat 90 euroa. Kaupungin ja eri järjestäjien leirit löytyvät osoitteesta http://www.espoo.fi/fi-FI/Kulttuuri_ja_liikunta/Nuoriso/Leirit_ja_lomatoiminta

Espoon Tapiot järjestää alakoululaisille liikunnallisia päiväleirejä Otaniemessä. Hinta 160 euroa.

 Pääkaupunkiseudun partiolaiset järjestävät kaikille 8–10-vuotiaille avoimia päiväleirejä eri puolilla pääkaupunkiseutua. Leireillä retkeillään, harjoitellaan kädentaitoja, opitaan uusia taitoja ja tutustutaan erilaisiin kulttuureihin. Hinta 100 euroa. http://www.paakaupunkiseudunpartiolaiset.fi/ajankohtaista/partiolaisten-paivaleirit

 Joillakin pääkaupunkiseudun 4H-yhdistysten alakoululaisille järjestämillä päiväleireillä on vielä tilaa kuten salapoliisileirillä, keppihevosleirillä tai koiraleirillä. Hinnat 76–95 euroa. http://www.4hyhdistys.net/leirit/helsinki-kesa-2015/

 Sisäleikkipuisto Murulandia Helsingissä järjestää kesällä päiväleirejä 3–12-vuotiaille. Ohjelmassa mm. leikkiä, minigolfia, tiede- ja taidepajoja. Hinta 220 euroa.

 Raha-automaattiyhdistyksen (Ray) tukemien leirijärjestäjien lastenleirit löytyvät osoitteesta www.kesaleiri.fi. Leirejä ja leiripaikkoja on runsaasti koko kesän. Leirimaksuun voi saada Rayn tukea sosiaalisin, terveydellisin tai taloudellisin perustein. Esimerkiksi kuuden päivän leiri Kiljavan leirikeskuksessa maksaa 256 euroa, Rayn tuella 119 euroa.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat