Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Keskustan Laaninen: Soinin puheet "vahakabinetista" ovat säälittäviä

Kotimaa
 

Keskustan puoluesihteeri Timo Laaninen luonnehtii "vähän säälittäviksi" perussuomalaisten puheenjohtajan Timo Soinin esittämiä epäilyjä siitä, onko keskustapomo Juha Sipilä puolueensa todellinen johtaja.

Soini totesi perjantaina HS:lle, että Sipilän taustalla hääräisi "vahakabinetti" ja keskustan tilanne olisi sellainen, että "pian joukot vievät johtajaa, vaikka johtajan pitäisi viedä joukkoja".

"Vähän säälittävää, että Soini lähtee samaa virttä veisaamaan, mitä lähinnä kokoomuslaiset ovat tähän mennessä tehneet", Laaninen toteaa Helsingin Sanomille.

Sipilä itse ei halunnut kommentoida Soinin väitteitä.

"Jokainen meistä, joka on Sipilän kanssa työskennellyt, ei epäile hänen johtajuuttaan", Laaninen sanoo ja kehuu Sipilän ansioita sekä ennen poliittista elämäänsä että puolueensa vaalikampanjassa.

Laaninen vitsailee olevansa otettu siitä, että Soini oli kelpuuttanut hänetkin osaksi Sipilän taustalla vaikuttavaa "vahakabinettia". Muut kabinetin jäsenet ovat Soinin näkemyksen mukaan keskustan voimamiehet Paavo Väyrynen, Seppo Kääriäinen, Mauri Pekkarinen ja Olli Rehn.

Laaninen ei halunnut eritellä, kuka kokoomuslainen olisi kyseenalaistanut Sipilän johtajuutta omassa puolueessaan. Hänen mukaansa sitä on tapahtunut lähinnä sosiaalisessa mediassa.

"Onhan tätä puhetta ollut kampanjan aikana muutenkin jonkin verran, ei vain kokoomuksessa. Tätä samantyyppistä, että Sipilähän on mukava mies, mutta kun siellä on sitten nämä ja nämä. Se lista vaihtelee, että ketä siihen kauhugalleriaan tarjotaan", Laaninen kertoo.

Laaninen ei halua ottaa kantaa siihen, miten Soinin laukomiset vaikuttavat tapaan, jolla keskusta arvioi perussuomalaisia mahdollisena tulevana hallituskumppanina.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat