Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kyytiä tarjonnutta epäillään raiskauksesta Turussa – poliisi pyytää vihjeitä

Kotimaa
 
Helsingin Sanomat

Turku. Poliisi pyytää yleisöltä vihjeitä Turun keskustassa varhain sunnuntaiaamuna tehdystä raiskauksesta. Poliisin mukaan 26-vuotias nainen poistui Turun Aurakadulla sijaitsevasta ravintolasta noin kello kolmen aikaan sunnuntaiaamuna. Hän oli kävellyt keskustan alueella ja kulkenut ilmeisesti Eerikinkatua, josta hän kääntyi Humalistonkadulle.

Jossain vaiheessa naisen seuraan liittyi mies, joka tarjosi naiselle kyytiä kotiin. Miehen epäillään raiskanneen naisen autossaan Humalistonkadulla heti sen jälkeen, kun mies ja nainen nousivat autoon.

Poliisin mukaan nainen ei ollut tavannut miestä koskaan aikaisemmin.

Miehen käyttämässä valkoisessa farmariautossa on tummennetut takasivulasit. Auto oli vinoon pysäköitynä Humalistonkatu 5:n kohdalla. Auto on melko vanhaa vuosimallia.

Nainen pääsi myöhemmin ulos autosta ja sai hälytettyä apua. Tekijä poistui paikalta.

Poliisin mukaan teosta epäilty mies on noin 40-vuotias ja noin 165-senttinen. Mies on hoikka ja hänellä on ollut tekohetkellä tumma parransänki sekä päällään mahdollisesti punaisia vaatteita. Mies on puhunut suomea murtaen.

Tietoja tapauksesta voi ilmoittaa poliisille sähköpostiosoitteeseen vihje.turku.lounais-suomi@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 444 828.

Poliisin mukaan Turun keskustassa on sattunut vuoden aikana muitakin vastaavanlaisia tapauksia, joissa mies on hakeutunut naisen seuraan tämän kävellessä yksin kotiin ravintolasta. Poliisi ei pysty toistaiseksi sanomaan, voiko sunnuntaisesta raiskauksesta epäilty tekijä liittyä myös näihin tapauksiin.

Poliisi neuvoo ihmisiä harkitsemaan tarkkaan tuntemattoman ihmisen kyytiin nousemista ja olemaan varuillaan, kun tuntematon ihminen hakeutuu seuraan ravintolaillan jälkeen.

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat