Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

Kouluruoka on "ihan hyvää"

Kotimaa
 
Matti Nousiainen HS
Frida Björklund9E1. "Joskus on mutta joskus ei ole. Riippuu päivästä."2. "Ei jää. Syön ainakin vähän joka päivä."3. "Kalapuikot ainakin."4. "Kasviswokki."5. "Tortilloja, mutta niitä ei näköjään enää tule. Joskus voisi olla oman ruoan päivä, että ruoka tuotaisiin kotoa."
Frida Björklund9E1. "Joskus on mutta joskus ei ole. Riippuu päivästä."2. "Ei jää. Syön ainakin vähän joka päivä."3. "Kalapuikot ainakin."4. "Kasviswokki."5. "Tortilloja, mutta niitä ei näköjään enää tule. Joskus voisi olla oman ruoan päivä, että ruoka tuotaisiin kotoa." Kuva: Matti Nousiainen HS

1. Onko kouluruoka hyvää? 2. Jääkö kouluruoka joskus syömättä? 3. Mikä on lempikouluruokasi? 4. Entä inhokki? 5. Mitä söisit mieluiten?

Matti Nousiainen HS
Jyri Venäläinen9D1. "On se ihan hyvää, kyllä minä sitä syön."2. "Käyn kyllä joskus muualla, McDonaldsissa tai Siwassa."3. "Kaali-jauhelihakeitto."4. "Välillä on sellaisia erikoisviikkoja, että on yritetty tehdä esimerkiksi joku välimerellinen ateria 90 sentillä. Se vähän lässähtää."5. "Ihan perusruokaa vain."
Jyri Venäläinen
9D
1. "On se ihan hyvää, kyllä minä sitä syön."
2. "Käyn kyllä joskus muualla, McDonaldsissa tai Siwassa."
3. "Kaali-jauhelihakeitto."
4. "Välillä on sellaisia erikoisviikkoja, että on yritetty tehdä esimerkiksi joku välimerellinen ateria 90 sentillä. Se vähän lässähtää."
5. "Ihan perusruokaa vain."
Matti Nousiainen HS
Eetu Vienonen9D1. "Mun mielestä kouluruoka on ihan hyvää ja jopa aliarvostettua. Kyllä sitä voi useimmiten syödä ihan hyvillä mielin."2. "Yleensä ei jää syömättä. En ole kasvisruoan ystävä, ja kasvisruokapäiviä on kerran viikossa. Silloin on vatsa vähän tyhjä."3. "Kalapuikot ja tortillat."4. "Kasvislasagne."5. "Tykkään lihasta ja ohrapuurosta."
Eetu Vienonen
9D
1. "Mun mielestä kouluruoka on ihan hyvää ja jopa aliarvostettua. Kyllä sitä voi useimmiten syödä ihan hyvillä mielin."
2. "Yleensä ei jää syömättä. En ole kasvisruoan ystävä, ja kasvisruokapäiviä on kerran viikossa. Silloin on vatsa vähän tyhjä."
3. "Kalapuikot ja tortillat."
4. "Kasvislasagne."
5. "Tykkään lihasta ja ohrapuurosta."
Matti Nousiainen HS
Matias Hintsa9D1. "Onhan se yleensä syötävää, ja välillä itse asiassa ihan hyvääkin."2. "En ole koskaan jättänyt kokonaan syömättä."3. "Spagettivuoka."4. "Koulussa ei ole mielestäni mitään inhottavaa ruokaa."5. "Perusruokaa, jotain semmoista kotona tehtyä."
Matias Hintsa
9D
1. "Onhan se yleensä syötävää, ja välillä itse asiassa ihan hyvääkin."
2. "En ole koskaan jättänyt kokonaan syömättä."
3. "Spagettivuoka."
4. "Koulussa ei ole mielestäni mitään inhottavaa ruokaa."
5. "Perusruokaa, jotain semmoista kotona tehtyä."
Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat