Tarkista selaimen asetuksista, että JavaScript ja evästeet ovat käytössä.

Mikäli JavaScript on käytössä, mutta jokin selainlaajennus estää sen lataamisen, poista selainlaajennus käytöstä.

"EU on kestämätön järjestelmä"

Kotimaa
 

Perussuomalaisten EU- ja maahanmuuttokriittinen kansanedustaja Hanna Mäntylä asettelee sanansa tarkkaan, kun hän kertoo näkemyksensä siitä, pitäisikö Suomen erota EU:sta.

Mäntylä sanoo olevansa varovainen ehdottomien lausuntojen antamisessa, koska ero olisi vaikea prosessi.

"Se on selvä, että nyt pitäisi selvittää EU:sta irtautumista", hän sanoo.

"EU on kestämätön järjestelmä. Sitä paitsi kaikkeen pitää varautua. En ole lainkaan varma, kuinka kauan EU kestää. Tai euro."

Käytäväpuheissa on arveltu, että perussuomalaiset hajoavat, jos puolue on yksi seuraavan hallituksen puolueista. Syynä on se, että perussuomalaisten EU- ja maahanmuuttokriittisimpien edustajien on ehkä vaikea hyväksyä EU-myönteisten puolueiden ohjelmaa.

"Tätä hajoamista spekuloitiin, kun meistä tuli suuri eduskuntaryhmä edellisissä vaaleissa. Puheet ovat tuulesta temmattuja. Me olemme nyt ja jatkossa yhtenäinen ryhmä", Mäntylä puolustaa perussuomalaisia.

Hän sanoo, että puolue on valmis hallitukseen, muttei millä tahansa ehdoilla.

"Meille ovat nämä periaatteelliset kysymykset tärkeitä, kuten EU ja sen tukipaketit. Kreikkaa ei pidä rahoittaa enää lainkaan."

Mäntylä sanoo, ettei halua puolueen puheenjohtajaksi missään olosuhteissa – ei edes, vaikka nykyinen puheenjohtaja Timo Soini jättäisi puolueen.

"Minulle riittää tämä vaikuttamistie."

Tämä aihe on kiinnostava.

Kiitos mielipiteestäsi!

Uusimmat